Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konudan kopmadan cevap vereyim mesajinizi baska yerlere cekmeyin. adamlikla vs vurmaya kalkmayin. bir yere girmisim, uye olmusum. biri diyor yeğenim, siz diyorsunuz bi 11 yapta keyiflenelim. suanda da yazdiginiz adamlikla ilgili. bu yuzden yazmis olmam dogal degil mi? igneleyici bir dille karsilasiyorum ve suan goruyorum ki adamliga falan da rahatca girebiliyorsun. evet hic bir takim insanligimizdan önemli degil. tafartariz, takip edip izliyoruz vs ama derdi olmayanin yolu acik olsun demek te size dusmuyor. ben suan sizle niye bu sekilde muhatap oluyorum tam olarak bunu soyledim ve dogru da yapmisim ben sizin adam oldugunuzu dusunuyorum hala ortaminizi keyfinizi bozmak istemem o yuzden yolum acik olabilir ve tam o yuzden soyledigim beni banlayabilirler buna uzulmem beni etkilemez yani.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doruk foruma 500. Kez hosgeldin

seni keyiflendirecek kisi degilim. arkadaslar kusura bakmayin kimsenin ne yegeni ne de nesesiyim. kisa bir zaman oldu buraya girdim ama ben mi alinganim bilmiyorum. bir yere uye olup bu sekilde ilk mesajlarimi yazmak, birilerine bisey de anlatmak istemiyorum. 40 yasinda adamim hic bir takim vs icin su hallere dusemem. 2 transfer haberi vs ne var ne yok bakacaktim ama gerek yokmus. forum yoneticisi arkadaslar ilginize tesekkur ederim. banlayabilirsiniz suresiz olarak beni bu sekilde muhatap olmak istemiyorum kimseyle

Bu ne alınganlık dost

Furkan kardeşim foruma üye olmadan önce bir müddet zaman geçirdin mi forumda? Bunu niye sorduğumu da açıklayayım yanlış anlama... burası biraz aile gibidir alınganlıklar falan çok fazla olmaz. Geyik de vardır fikir ayrılığı da ama saygısızlık değildir insanlar birbirlerine karşı. Bu sebeple söylenen birşeyi yanlış anlamış olabilirsin. Burada biraz yaşından bağımsız olacaksın. O yüzden uzatmaya da gerek yok... muhatap olduğun kişi de dünya iyisi bir arkadaşımız merak etme...
bir onceki yazimda da ben sizin adam oldugunuzu dusunuyorum hala diye yazdim kendisi icin. adam oldugunu nerden bilelim denmesine ragmen. gerginligim falan yok, foruma girdim fakat muhtemeken benden kaynakli cevap yazma, mesaj yazma falan butonlar cikmadigi icin sikinti yasadim sagolsun alper bey yardimci olmaya cakisti, mesaj yazmada problemi gosterebilmek adina buldugum yol buydu. bu sekilde bir giris olunca alinganlik falan bende mi yoksa diye de yazdim mesajda. yukarda yazmis arkadas hakaret etti falan diye de hakaret falan nerdeymis ben kimseye hakaret etmem. tam o yuzden de yazdim ki hic bir takim insanligimizdan onemli olamaz diye. kufur etmedigime dua etsin vs hos degil. cok fazla zaman gecirme firsatim olmadi bu arada menuleri karistirip dogru menude olmaya calisiyordum sadece. kimseyi de tanimiyorum. Sagolun bilgilendirdiginiz icin.

Furkan kardeşim foruma üye olmadan önce bir müddet zaman geçirdin mi forumda? Bunu niye sorduğumu da açıklayayım yanlış anlama... burası biraz aile gibidir alınganlıklar falan çok fazla olmaz. Geyik de vardır fikir ayrılığı da ama saygısızlık değildir insanlar birbirlerine karşı. Bu sebeple söylenen birşeyi yanlış anlamış olabilirsin. Burada biraz yaşından bağımsız olacaksın. O yüzden uzatmaya da gerek yok... muhatap olduğun kişi de dünya iyisi bir arkadaşımız merak etme...
Teşekkürler üstad, o senin adamlığın

Ustad 40 yasinda biri bu sekilde paragraf yazmaz havadan bir durumdan. Doruk gene bir seyler deniyor belliki

konudan kopmadan cevap vereyim mesajinizi baska yerlere cekmeyin. adamlikla vs vurmaya kalkmayin. bir yere girmisim, uye olmusum. biri diyor yeğenim, siz diyorsunuz bi 11 yapta keyiflenelim. suanda da yazdiginiz adamlikla ilgili. bu yuzden yazmis olmam dogal degil mi? igneleyici bir dille karsilasiyorum ve suan goruyorum ki adamliga falan da rahatca girebiliyorsun. evet hic bir takim insanligimizdan önemli degil. tafartariz, takip edip izliyoruz vs ama derdi olmayanin yolu acik olsun demek te size dusmuyor. ben suan sizle niye bu sekilde muhatap oluyorum tam olarak bunu soyledim ve dogru da yapmisim ben sizin adam oldugunuzu dusunuyorum hala ortaminizi keyfinizi bozmak istemem o yuzden yolum acik olabilir ve tam o yuzden soyledigim beni banlayabilirler buna uzulmem beni etkilemez yani.

Yanlış anlama da yani bunda ne var? Kimse çıkıp meme aç filan demedi gayet doğal bir soru sorulmuş sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt