- 12 Haziran 2015
- 36.380
- 32.036
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şut pası oranı nedir hocam?BATRAKOVVVVVV çok bekledik çokk
38 satır yazı görmekten beynim eridi
Muzaffer sütçüoğlu gibi birazdan dalacak herkeseDostoyevski aramıza katılmıs gibi.
Aldık mı
![]()
şöyle söyliyim oyuncu hakkındaŞut pası oranı nedir hocam?
Bir de verkaç var mı çocukta, aynı zamanda uzaktan şutlar nasıl?
Çok sevdiğim özel bir grup abi, kesinlikle güzelTamam tamam ama güzel performans değil mi?
25. Olursak sasirirmiyiz. Tam bizlik olay olurCL puan durumuna baktım
biz zor 24 de kalırız
öyle 7 yazıp algı yapmaAugust priske 7 ye gitti
Çok açıklayıcı oldu üstat o halde gelsin
şöyle söyliyim oyuncu hakkında
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında.
Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
Ben Arnavutumbu ara arnavutlara kızgınım!
peki 28'inden önce transfer gelirse özür dileyecek misinAyın 28 ine kadar transfer yok. Bunlar kafasına koyduğunu yapıyor. 28'i sonrası da gidip Trabzon'un 10 liralık topcusuna 40 milyon + KDV bayilacaklar
Bu sabah aynı mesajı başka bir oyuncu için de gördük, ne tesadüf
şöyle söyliyim oyuncu hakkında
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında.
Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
Ben Arnavutum
Niye dileyeyimpeki 28'inden önce transfer gelirse özür dileyecek misin
ohh ne ala memleket!Niye dileyeyim