Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir Rus oyuncu için her zaman dusuncelerim aynı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260121_003340_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20260121_003340_Samsung Internet.webp
    21 KB · Görüntüleme: 27
Yeteneğine lafım yok ama 10 maçlık Süper Lig kariyeri ile bahsi geçen rakamlar super saçmalık böyle topçular Fransa'da dolu. Ayrıca gelir gelmez direkt 11'de oynar diyemem şuan.
Ben bu sene en az 5 6 lazyo maçı izledim herkez onachu falan diyor ama.esas olan lazyonun herseyi olai şöyle diyeyim tor kadar mücadeleci sane kadar hızlı ve asensio kadar oyun görüşü olan bir topçu. 30 verilir ama 50 bencede abarti

Ben bu sene en az 5 6 lazyo maçı izledim herkez onachu falan diyor ama.esas olan lazyonun herseyi soyke diyeyim tor kadar mücadeleci sane kadar hızlı ve asensio kadar oyun görüşü olan bir topçu. 30 verilir ama 50 bencede abarti
30 bile çok şuan yani bu kategoride gençlerin bu rakamlara transfer olduğu takımlar Real PSG City falan. Böyle deyince o seviyenin wonderkidleri ile bir görüyorsun anladığım kadarıyla.

Bize lazim olan orta saha Silas andersen gibi bir orta saha

hayır bi de boey örneği var, kendi mallığın yüzünden alamadığın doue örneği var

mis gibi pazar işte ne diye gitmezsiniz yaw

daha 2 gün önce troyes reims maçını izledim tesadüfen

reimsden zabi ve troyesdan adeline direkt gözüme çarptı ya

vallahi bu kadar zor değil

daha 2 gün önce troyes reims maçını izledim tesadüfen

reimsden zabi ve troyesdan adeline direkt gözüme çarptı ya

vallahi bu kadar zor değil
insan ister istemez neden daha basit ve maliyetsiz olanı yapmak yerine böyle mallıklar peşinde olduğumuzu düşünüyor

30 bile çok şuan yani bu kategoride gençlerin bu rakamlara transfer olduğu takımlar Real PSG City falan. Böyle deyince o seviyenin wonderkidleri ile bir görüyorsun anladığım kadarıyla.
Neticede Türkiye liginde yaptıklarını baz alıyorum ama o çocukta büyük ışık var herseyden önemlisi bu yaşta böyle özgüvenli olması en büyük artısı.Biliyorsundur birçok wonderkid diye lanse edilen topçular özgüvensizlikten dolayı bekleneni karsilayamadilar. Bunda özgüven var korkmuyor böyle topçu gelişir

Kaç gün kaldı transfer sezonunun bitmesine? Bitse de kurtulsak yav... her transfer dönemi aynı tantana... takımın performansı harbi söylüyorum transfer dönemi diplerde transfer sezonu bitiyor takım açılıyor.
Valla bu kadar oyuncu nasıl takip ediyorsunuz analiz yapıyorsunuz ona da şaşırıyorum he... Ben Galatasaray maçları dışında maç izlerken darlanıyorum artık...

Lang
Almada
U23 Orta Saha
Yvann Titi
Deniz Gül
Can Armando

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt