Cafer Güney
Ulubatlı Souness
bu trans dönemi hamzalı trans döneminden sonra göz göre göre en büyük mallıkların yapıldığı dönem sanırımBaba ortasaha diye diye 20 gün geçti
Gidip u23e fransadan 2 genç indirselerdi taraftar da bu kadar gerilmezdi
bu trans dönemi hamzalı trans döneminden sonra göz göre göre en büyük mallıkların yapıldığı dönem sanırımBaba ortasaha diye diye 20 gün geçti
Gidip u23e fransadan 2 genç indirselerdi taraftar da bu kadar gerilmezdi
Gecmisi var mi?Oulai'nin geleceği falan yok
Ben bu sene en az 5 6 lazyo maçı izledim herkez onachu falan diyor ama.esas olan lazyonun herseyi olai şöyle diyeyim tor kadar mücadeleci sane kadar hızlı ve asensio kadar oyun görüşü olan bir topçu. 30 verilir ama 50 bencede abartiYeteneğine lafım yok ama 10 maçlık Süper Lig kariyeri ile bahsi geçen rakamlar super saçmalık böyle topçular Fransa'da dolu. Ayrıca gelir gelmez direkt 11'de oynar diyemem şuan.
30 bile çok şuan yani bu kategoride gençlerin bu rakamlara transfer olduğu takımlar Real PSG City falan. Böyle deyince o seviyenin wonderkidleri ile bir görüyorsun anladığım kadarıyla.Ben bu sene en az 5 6 lazyo maçı izledim herkez onachu falan diyor ama.esas olan lazyonun herseyi soyke diyeyim tor kadar mücadeleci sane kadar hızlı ve asensio kadar oyun görüşü olan bir topçu. 30 verilir ama 50 bencede abarti
hayır bi de boey örneği var, kendi mallığın yüzünden alamadığın doue örneği var
mis gibi pazar işte ne diye gitmezsiniz yaw
Arshavin bir defa forvet/hücum oyuncusuydi yani comparison olamazlar
insan ister istemez neden daha basit ve maliyetsiz olanı yapmak yerine böyle mallıklar peşinde olduğumuzu düşünüyordaha 2 gün önce troyes reims maçını izledim tesadüfen
reimsden zabi ve troyesdan adeline direkt gözüme çarptı ya
vallahi bu kadar zor değil
Neticede Türkiye liginde yaptıklarını baz alıyorum ama o çocukta büyük ışık var herseyden önemlisi bu yaşta böyle özgüvenli olması en büyük artısı.Biliyorsundur birçok wonderkid diye lanse edilen topçular özgüvensizlikten dolayı bekleneni karsilayamadilar. Bunda özgüven var korkmuyor böyle topçu gelişir30 bile çok şuan yani bu kategoride gençlerin bu rakamlara transfer olduğu takımlar Real PSG City falan. Böyle deyince o seviyenin wonderkidleri ile bir görüyorsun anladığım kadarıyla.
Arkadaşım atmış söyle bir haber
Nasıl yani ligimi yoksa kendinimi?biz de kesin 3. hafta dagitir.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
THY adamin anasini aglatiyor ama buraya direkt ucan tek sirket. Lifthanzo ile KLM'in aktarmali ucuslarina bak.Abi ucuza abd bileti bulma yöntemi var mı mesela şimdiden yaza ucuza uçuş