Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almada'yı falan vermez bu ATM kiralık+ opsiyonlu. Adamların verdiği hediye bile tükenmez kalem.

Son günü bekliyoruz ki fiyatlar iyice düşsün.
Hayaller öyle olsa da , gerçekte son gün hiçbir takım iyi oyuncusunu vermek istemez. Yerine birini alacak zamanı kalmayacağı için, bunu taraftarlarına açıklayamaz.
O nedenle son günlere kalan transferler ya o takımda düşünülmeyen oyuncular oluyor ya da sorunlu adamlar oluyor.
Bu şekilde yapılan transferlerin anca %10'undan hayır gelmiştir.

Hem UEFA hem Türkiye nezdinde yerli şu an

15-21 yaş arası en az 3 seneyi Türkiye'de geçiren herkes yerli sayılıyor UEFA nezdinde. Çocukken geldiği için Ümit de bu statüde

Türk milli takımını seçme şansı olduğu için Süper Lig'de de yerli sayılıyor. Eğer gidip Romanya A milli takımıyla 3 maça çıkarsa (ya da 2 maç mıydı emin değilim) yabancı sayılır TFF nezdinde. UEFA nezdinde yerli sayılmaya devam eder

Çok avantajlı durumda çünkü İspanya, İtalya vs. AB vatandaşı olmayanlara kısıtlama olan liglere de rahatlıkla gider

Maça çıkması gerek yok sanırım. 21 yaşını geçince hangi milli takımı seçtiğini resmen bildirmesi gerekiyor diye biliyorum TR'de yerli sayılması için.

atl almadayı bıraksın burada uğraştırmasınlar bizi git gel masraf

Bu lang olayı beni işgillendiriyor... sene sonu barış napoli olmasın sakın?

Bodo glimt City maçına baktım adamlar sadece skorda yenmemis oyun olarakta yenmiş. Öyle presle filan değil top yaparak üstünlük sagliyorlar

Çok izlemedim ama City zaten bu sene topa çok sahip olamıyor galiba. Öyle diyorlar yani. Geçişe yöneliyorlar falan... Bu da onları bizim için daha tehlikeli hale getiriyor olabilir eğer kötü günümüzde olursak veya erken gol yersek...

Sallayın madem Lang'ı ya... u23 kanat alın bir tane... Zaten as sol kanadımız en azından bu sezon için Barış. Güçlü bir yedek bulun oraya genç yeter. Bir tane 6 numara bulun şöyle şüphesiz dinamik, top da kullanabilen. Almada'yı da beğendim denenebilir. O da kanat oynar ayrıca gerekirse zaman zaman...

Despicable Me Lol GIF

Sana bu bilgiyi kim verdi peki? Osimhen'e gidip "asıl ilgilendiğimiz oyuncuları bu sefer gazetecilere söylemedik" mi demişler? :D

Pires'in uçağı hala rötar mı yapıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt