Cafer Güney
Ulubatlı Souness
simeonenin oğlan ne topçu ya
adam garavel ustanın makinede yükleme yapmış sanki istediği topçuyu çıkarmış
adam garavel ustanın makinede yükleme yapmış sanki istediği topçuyu çıkarmış
trabzona bi 20 daha gönderelim kdvli fln
Almada'yi vermeyecekler bence.10-13'e geliyorsa Onyedika iyidir bence. Lakin u23'ler kim olacak acaba? Almada olursa Onyedika zaten olamaz yada tam tersi bu arada ben Almada'yı hiç uygun bulmuyorum fiziği nedeniyle bize. Onyedika'da elit değil ama iyi oyuncu yani orta sahanı iyi kapatır bence.
Gelenek oldu artık.lpool atleticodan 4 al usg monaco frenkfurt 0 komedi
Ketçap mayonez olsun mu kardşeemBenimki iyi pişsin yalnız.
bizim teneke ligte 15 mac oynamis adam icin gidip o parayi da beklemez diye dusunuyorum ama tabi bizim oralarin adiminin da sagi solu belli olmaz.Oulai için Lookman parası isteyen manyaklar var heis öyle çok basit gibi yazmışsın da
E çüş amaDonk'tan kötü adama 1 lira bile haram herifin ne olduğu belli bize gelince yeni özellikler mi gelecek.

Bodo haric hicbiryerde tutmamis haugeyi niye 10kere istiyon rts?Almada yerine 10 kere Hauge yi alirim, sıfır risk
Oynamak için oynarlar10 no sara yunusda oynar. Alinsa iyi olur tabiki ama bence torreiranin yerine biri daha elzem. Lemina ile orta sahayi kapatan. Öne dogruda dribbling atabilen. Bugün lemina sayesinde orta sahayi kitleyebildik onun kadar güclü ve topla alakasi iyi olan birini alirsak cok daha gücleniriz.
Donk'a haksızlık etmeyelim. Bir ara acayip oynadı.Donk'tan kötü adama 1 lira bile haram herifin ne olduğu belli bize gelince yeni özellikler mi gelecek.
trabzona bi 20 daha gönderelim kdvli fln
Birisi de orada Eren yerine Icardi olsa atardı yazmışicardi bugün bi 3-4 dk oynasa yenilirdik muhtemelen
90 dk inanılmaz savaştı takım 11 kişi
inş lige de yansır hoca da takım da lige motive etmek zorunda laubalilikler sonlanmalı

Al kirala. Ama scoutumuz yokki böyle hamleler yapalim