Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira gidiyorsa boşuna Avrupa için kadro kasmayalım. Zaten 3 oyuncu bile yetmiyordu.

Kafamda bir soru var statta koyulan bayraklar GS Store ürünü imiş ya. Acaba yönetim bu bayrakların parasını kendi ceplerinden mi vermiştir Store'a - 'mi yazmıştır? Nedense kafama takıldı.

10-13'e geliyorsa Onyedika iyidir bence. Lakin u23'ler kim olacak acaba? Almada olursa Onyedika zaten olamaz yada tam tersi bu arada ben Almada'yı hiç uygun bulmuyorum fiziği nedeniyle bize. Onyedika'da elit değil ama iyi oyuncu yani orta sahanı iyi kapatır bence.
Almada'yi vermeyecekler bence.

Simdi Onyedika gelirse önüne mecbur genç alınmalı o zaman Batrakov için gitmeleri lazim bana kalırsa hem kreatiflik yönünde çok katkısı olur hemde ileride büyük paralara satarsın belki.

Donk'tan kötü adama 1 lira bile haram herifin ne olduğu belli bize gelince yeni özellikler mi gelecek.

Bizi toparlayacak profil ne griezman ne rafa silva ne almada ne samardzic ..
KDB - Bruno Fernandes- Bruno Guimares- Cherki daha basiti Baumgartner onun da basiti Asensio ..Profil olarak bu profillere gitmemiz sart.. Benim 2 yildir hayalim Eduard Spertsyan cok zor maalesef ermeni oldugu icin ..
Bir tek samardzic uygun gibi onun da skor katkisi cok dusuk kaliyor o kisim dudundurucu ..Bu bolgenin oyuncusu gol asist yapma aliskanligina sahip olmali

10 no sara yunusda oynar. Alinsa iyi olur tabiki ama bence torreiranin yerine biri daha elzem. Lemina ile orta sahayi kapatan. Öne dogruda dribbling atabilen. Bugün lemina sayesinde orta sahayi kitleyebildik onun kadar güclü ve topla alakasi iyi olan birini alirsak cok daha gücleniriz.
Oynamak için oynarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt