Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang iyidir gelsin hem skorer hemde futbol oynamaya ve başarıya aç durumda. Kendisini Dünya kupası kadrosuna eklemek isteyecektir yani çok iyi performans bekliyorum. Sane-Yunus ve Barış 1 level daha iyi olmak zorunda kalacaklar yoksa forma zora girebilir.

Daha 30 dakika varken Sörloth - Griezmann değişikliği yapan Simeone hakkında Atletico taraftarı ne yorumlarda bulundular acaba. Stoperlerimiz rahatlamadı değil açıkçası Sörloth aygırı çıkınca.
ne topçu adam ya, osimhenden sonra son 15-20 yıldaki en iyi forvet bence ligdeki

Baumgartner gibi tempolu ve takım defansına katkısı yüksek biri olmayacaksa 10 numara eksik kalsın bu takımda. Saçma sapan isimler görüyorum...

Parma'daki Keita makine gibi topçuya benziyor videolardan. Son 2 yılda sakatlıktan sadece 1 maç kaçırmış üstelik. Belçika doğumlu olduğu için mağarası da yoktur. İlla birine para gömeceksem mantıklı hamle olabilirdi. 25 + paya bırakabilirler belki. 12'ye almışlar.

fb'nin 3 aydır sorloth peşinde koşması büyük komedi ya. ellerindeki imkanlarla çok çok genç ve hayvan gibi herifler vardı ocak başı gidip kovalayacakları. oskarsson yedek az oynuyor, fabio silva yine yedek falan son maçta gördüm herif aygır gibi omuz atan kendi düşüyor. yine paraya abanıp lucca, luis suarez falan deneyebilirlerdi kimseye gittikleri yok sadece sorloth lookman falan kovaladılar.

fb müthiş futbol aklıyla düzeldi artık propagandaları falan büyük masallar.

Ugarteyle uğraştıklarına eminim bizimkilerin arka planda bence onu bekliyoruz. Ederson falan imkansız zaten, Gueye için de çok istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt