Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın 2 senedir Onyedika sevdası bitmek bilmiyor. Türk kulübü, ısrarla Onyedika'yı transfer etmek istiyor ve geçtiğimiz günlerde Club Brugge'ye resmi teklifte bulundu. Buna rağmen Brugge yönetimi oyuncuyu devre arasında göndermek istemediği için teklifi reddetti. Gelecek yaz, uygun koşullar altında ayrılık müzakere edilebilir hale gelecek, şu anda durum böyle değil. (HLN.be)

Bu arada Marsilya oyuncuyu göndermek istiyor. Timber'ı aldıktan sonra kendisini gönderilecekler listesine eklemişler diye haber okumuştum. Lille'de Fb karşısında pek beğenmemiştim. U23 oyuncu değil bu arada. Lakin ikna etmek kolay olur bedelsiz almıştı Marsilya çünkü.

Ya renktaslar almada da kiralık gelirse ve bizde bahsedildiği gibi bir para varsa parayı yüzde 90 olaiye gömecekler. Çok kafa yormaya gerek yok bence önemli olan almada kiralık mi gelecek yoksa bonservisle mi

Ekli dosyalar

• G2u84RvWUAA1elx.webp
    G2u84RvWUAA1elx.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 2
Angel gomes'i lille'de beğenirdim son durumu nasıl bilmiyorum. Bir kaç kez Marsilya maçı izledim yedekti herhalde göremedim.

Tchoumeni falan diyecem o bile degil ondan iyi ayakları leminanın. Içinden canavar çikiyor herifin yav baby lemina diyerek sunu basit sanmalari komik bu arada.
leminanın bugünkü halini kesecek adam 80 milyon euro flndır

istediğinizi getirin lemina sağlıklı iken o oynayacak orta sahada kritik maçlarda

bu yüzden maliyetli ve oynamamayı problem haline getirecek birini almamalıyız

transfer haberlerinden uzağım bu aralar

Parmadaki Keitayı bize kim yazdı ciddi kaynak?

birine para basacaksak buna basalım

Lemina bizim icin cok degerli o olmayinca buyuk maclarda kadayif oluyoruz direk..
Bunun disinda bence fazla abartiyorsunuz hucumda hicbir artisi yok gencligi gibi dribbling de atamiyor ..Hep defansif skilleri uzerinden ovuluyor ..
Biz aslinda tercihimizi buna gore sekillendirmeliyiz cogu zaman alakasiz profillerde dolasiyoruz ...
Su anki baby lemina cok zor bulunacak bir profil degil prime zamaninda sakatlik yasamasa iste o zaman o bahsettiginiz rakamlari edecek bir topcu olurdu

Ucl maçlarını izledim geldim. Şu an için o gelmesi muhtemel rakipleri özellikle analiz ettim. Bana hangisi gelmesin tek seçenek var deseler Yeni Kale Birlik spor gelmesin derim. Adamlar çok fena. Acayip kanat kullanıyor. Hizlilar ve açtıkları ortalar adrese teslim. Ön alan baskısını da iyi yapıyorlar. Aman diyim gelmesin New castle. Saha iki kilo s.cariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt