Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok merak ediyorum sahiden orta saha işini nasıl çözecekler. Pembe dizi kıvamına geldi bir sürü isim senaryo yazıldı.

Helal benim gibi düşünen biri. Olai kıvrak teknik patlayıcı. Oyun görüşü yüksek topçu. Hatta aldığın paraya gideri bile olur maaşı da makul olur
ben şöyle düşünüyom
oulai 30 ver al hem kutucuyu değerlendirmiş oluyon
hem tsye öyle hemen ödemeye gerek olmaz güzel güzel TL cinsinden taksit taksit ödersin

oulai'yi avrupaya 50-60'a satamayabiliriz
ama olsun 5-6 sene oynatırsın mis gibi

ha tabii ki en en en en ideal senaryo bu mu. hayır değil
nası ki uğurcana 30 vermek en ideali değildiyse
ama çoğu alternatifden daha iyi olduğu görüşündeyim

Camavinga ve De Bruyne lazım. Ikisi de Okan Buruk'un futbolunda çok iş yaparlar.
De Bruyne'nin genci kim var bilmiyorum ama keşke bulsak.

28 Ocak sonrası yönetim rögar kapaklarını monteleyecektir. Relaks

Bilmiyorum ama mevcut kadro ile Liverpool yendik, Ajax deplasmanı geçtik, ATM maçı puan aldık. Yani kafa kafaya oynayabilecek durumda olmak büyük keyif.

Kadro kalitesini koruyarak eklemelerle yukarı çekebilmemiz lazım.

Tabii Osi bir x faktör, işte 1-2 o kalibre transfer ile CL'de rahatça tutunabilecek bir takım oluruz 2-3 yıl.
Senden daha az bütçelerle Brugge vs buralarda hep, doğru yapılanmayla ligde hep şampiyon olup(lig2.si de doğrudan katılım elde edene kadar, ardından biraz salabiliriz ligi) devamlı Avrupa’da en kötü son 24 son 16 yapmalıyız. Tecrübelendikce zaten ileri seviyeler gelir.

Liverpool'u yen, kotu durumda da olsa Ajax'i, kupa finalisti Bodo'yi sahadan sil, Madrid'e kafa tut, Monako'da ezil, ona buna yenilen Frankfurt'tan fark ye. Sen Jilyo macinda hakemin igneligine denk geldik ama iyi oynamadik.

Bunun bence uc sebebi var.

1. Kondusyon eksikligi ve kadro yetersizligi
2. Dolayisiyla topcularin her maca yeterince konsantrasyon olamamasi
3. Okan'in mac icerisinde caresizmis gibi davranmasi aka oyun okuyamamasi

Okan gitsin diye demiyorum ama cekirge bir kez daha ziplayamayabilir. Insan hatalarindan bir ders alir ya. Ocak doneminde iki topcuya 60 kagit saymayip 5-6 oyuncu getiririz umarim. O da biraz adaletli davranip formayi hakedene verir.

Ne yalan söyleyeyim takımı beğendim.Sadece ilk 11 ile yedeklerin konsantrasyonu arasında uçurum var bu da teknik ekibin eksikliğidir.

Şaka maka bu sene ben Avrupa'dan o özlediğim heyecanı da tadı da aldım. Liverpool galibiyeti, Bodo Ajax maçlarındaki üstün oyun, A. Madrid maçındaki heyecan. Frankfurt hüznü, USG ahlayıp vahlaması.

City deplasmanında da yine aynı şekilde heyecandan içe zıçacağımız bi maç olacak muhtemelen.

Herkes kolay fikstürümüz var diyor niyeyse ama ŞL kuraları belirlenince biz en zor 5 fikstürden birine sahiptik oranlamaya bakılınca. Hatta burada geçen sene AL'de en kolay kurayı çekince Allah belamızı verdi şeklinde yorumlar yapılıyordu.

2001 2002 sonrasından beri en zorlu Avrupa fikstürümüzden ilk 24'e kalarak -bence- başarılı olduk.

Bu 24'e kalma olayını, buraların gediklisi olma olayını alışkanlık haline getirmemiz lazım. Bu sene çeyrek yap sonra 5 sene ortadan kaybol olayının hiçbir faydası olmuyor.

İki transferle kapatırız muhtemelen

4’ü ilk onbir seviyesi direkt oyuncu, ikisi ise u23 potansiyeli olan genç olmak kaydıyla 5-6 transfer şart. Bunu yaparsak güle oynaya şampiyon oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt