- 12 Haziran 2015
- 36.431
- 32.109
- 2.693
Cok merak ediyorum sahiden orta saha işini nasıl çözecekler. Pembe dizi kıvamına geldi bir sürü isim senaryo yazıldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben şöyle düşünüyomHelal benim gibi düşünen biri. Olai kıvrak teknik patlayıcı. Oyun görüşü yüksek topçu. Hatta aldığın paraya gideri bile olur maaşı da makul olur
Sihirli gun, 28 Ocak’i bekleyelim. Ne firsat transferleri dusecek elimize. Simdiden yazdigimi okuyunca cok heyecanlandim.Cok merak ediyorum sahiden orta saha işini nasıl çözecekler. Pembe dizi kıvamına geldi bir sürü isim senaryo yazıldı.
kaka leiteSihirli gun, 28 Ocak’i bekleyelim. Ne firsat transferleri dusecek elimize. Simdiden yazdigimi okuyunca cok heyecanlandim.

Hwr mac on kere yakalaniyoruz orta cizgide. Fazla kalin bir abi. Pacho, Rudiger vucudu daha ince birini istiyorum. Arda buna uygun ama surekli oynamasi lazim.Stoper icin gayet hizli
Nasil alacaktik ki? Adam Arap parasi gordu.Keşke Joao Felix'i alsaydık
10 numara diye demedim ya orta sahaya u23 diyeKeita 6numara yav
Senden daha az bütçelerle Brugge vs buralarda hep, doğru yapılanmayla ligde hep şampiyon olup(lig2.si de doğrudan katılım elde edene kadar, ardından biraz salabiliriz ligi) devamlı Avrupa’da en kötü son 24 son 16 yapmalıyız. Tecrübelendikce zaten ileri seviyeler gelir.Bilmiyorum ama mevcut kadro ile Liverpool yendik, Ajax deplasmanı geçtik, ATM maçı puan aldık. Yani kafa kafaya oynayabilecek durumda olmak büyük keyif.
Kadro kalitesini koruyarak eklemelerle yukarı çekebilmemiz lazım.
Tabii Osi bir x faktör, işte 1-2 o kalibre transfer ile CL'de rahatça tutunabilecek bir takım oluruz 2-3 yıl.
Farketmiyor ki isterse messi olsun, norvec disi yapamiyor denilene göreherif saf yetenek
milan da tutunamamasi birsey degistirmez
hem maliyeti de almada nin 3 de biri felandir