Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Planlama o zaten ya yönetimden haber alan tolgahan onyedika almada lang alınacak diyorbenim bildiğim dursun ve yönetimi 3 tane 25 yaş üstü adam alır birini kaydettiremez
almayız kiNapoli başkanı yerinde olsam 25 m euro parayı alır yoluma bakarım.
Bizim yönetim bunu hak ediyor.
Zaten Singo'da kariyeri boyunca 210 adet maçtan 32 maçı Sağbekte oynamışArsenal savunmacılarının çoğu hem bek hem stoper
White, Timber, Calafiori, Hincapie, Mosquera hepsi hem bekte hem stoperde fena oynamıyor
Hepsi de sık sık sakatlanıyor belki stoper oynayabilen bek ve bek oynayabilen stoperlerde bi sıkıntı vardır
Karşısında Abdürrahim Albayrak ve şaşkın bakışlarını gören dolar milyarderi Arabın, Maicon'u peşin fiyatının altına, 8 taksitle alması gibi bir hadise.Benim anlamadım olay.
Napoli Lang'ı 25 Milyona aldi (hadi Bonus ile 28)
Lang hem kötü performans sergiledi/tutunamadı hemde disiplin olayları oldu galiba.
Nasıl oluyor da alma opsiyonu 30Mil oluyor?
Bu napoli kadar onursuz gurursuz şerefsiz bir camia var mı? Osimhende de burnumuzdan getirdilerDi Marzio: Galatasaray, imzalı belgeleri Napoli'ye iletmiş durumda; ancak kulüp, oyuncunun ayrılışına yeşil ışık yakmadan önce bekliyor. Bunun nedeni, Antonio Conte'nin Juventus'a karşı oynanacak bir sonraki maçta (25 Ocak) Lang'a hâlâ ihtiyaç duyabilecek olması.
O macta oynatirsalar 3 milyon euro kesiyoruz demeyi de bilsin bizimkiler.
Grosskreutzbenim bildiğim dursun ve yönetimi 3 tane 25 yaş üstü adam alır birini kaydettiremez

Öyle bi şey yokZaten Singo'da kariyeri boyunca 210 adet maçtan 32 maçı Sağbekte oynamış
Baska avatar sec. Surekli ensene bakiyoruz.