Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.998
- 16.597
- 2.648
Hayat bitti
Hay sizin vizyonunuza… biz ne zaman profesyonel yönetilen kulüp olacağız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayat bitti
Kim diyorLang ayağı koltuk altına alıp geliyor… ne zaman iyileşir ne zaman oynar endişeliyim
Lang ayağı koltuk altına alıp geliyor… ne zaman iyileşir ne zaman oynar endişeliyim
Ederson la kiyaslayarak demedim renkdas ama Osimhene 75 verdik Singonya 30 verdik kalan parayi kaleci +2 kontenjana kullanabilirdik benim kizdigim Ugurcanin alinmasina degilde plansizliga kiziyorum.30 net kazıktı ya ama en azından bonserviste kazıklandı maaşta değil. Sadece o günkü maliyetlere göre söylüyorum. Ederson yıllık 12 falan alıyor Fenerden.
Muslerayı da o günün şartlarına göre sağlam bir bonservise almıştık kaç sene kaleyi kapatti.
oulai gibi yok dostumOulai parasına avrupadan,güney amerikadan çok daha iyi getiremeyecegin hangi wonderkid var Allah aşkına biri desin
Sende Sportif direktor yok, oyle scoutlarla beraber calisan yurt disi baglantisi olan bir ekip olmayinca iste Hatipoglu ve Kavukcu gibi herifler geliyorlar, bunlardan Avrupa'dan oyuncu almalarini bekliyoruz.Oulai parasına avrupadan,güney amerikadan çok daha iyi getiremeyecegin hangi wonderkid var Allah aşkına biri desin
Bu çocuğun tavanı çok yüksek. Yaşı da daha 19
Yere sağlam basıyo yıkılmiyor da nasıl beceriyor bilmiyorum
Aman Allahımmmm bu çocuk topçuoğlutopçu