Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1769092855443.webp

Bu bücürük nasıl bu kadar ikili mücadele alıyor yav

Torreira Ederson
Sane Oulai Lang
Osimhen

Plan bu herhalde ama hem Ederson hem Oulai imkansız ikiside çok tuzlu

30 net kazıktı ya ama en azından bonserviste kazıklandı maaşta değil. Sadece o günkü maliyetlere göre söylüyorum. Ederson yıllık 12 falan alıyor Fenerden.
Muslerayı da o günün şartlarına göre sağlam bir bonservise almıştık kaç sene kaleyi kapatti.
Ederson la kiyaslayarak demedim renkdas ama Osimhene 75 verdik Singonya 30 verdik kalan parayi kaleci +2 kontenjana kullanabilirdik benim kizdigim Ugurcanin alinmasina degilde plansizliga kiziyorum.

Oulai 15ten 1 kuruş fazlaya gelirse dursun özbek ateşe verilmeli

Oulai parasına avrupadan,güney amerikadan çok daha iyi getiremeyecegin hangi wonderkid var Allah aşkına biri desin

Oulai parasına avrupadan,güney amerikadan çok daha iyi getiremeyecegin hangi wonderkid var Allah aşkına biri desin
Sende Sportif direktor yok, oyle scoutlarla beraber calisan yurt disi baglantisi olan bir ekip olmayinca iste Hatipoglu ve Kavukcu gibi herifler geliyorlar, bunlardan Avrupa'dan oyuncu almalarini bekliyoruz.

Zaten beklentimiz sacma :)

Bize lazim.olan oyuncu tipi nedir onu bile düşünmeden sacma sapan teklifler ya

Olayi herhangi bir Avrupa takımında olsa 30 da verseler adamın zoruna gitmez de o paranın TS'ye gitmesinden dolayı bile alınmaz yani. Herifler senin 10'da 1 bütçenle ne adamlar buluyor. Sen 6 ay sonra aldıkları paranın 6 katını verip alıyorsun. Böyle bir şey olabilir mi ya. Bakın bu herif bence iyi topçu, kumaş kesinlikle var, zaten ben böyle Ndiaye, Gedson gibi hareketli, topla mesafe katedebilen, enerjik adamları extra severim de bu ne kardeşim ya. Buna da 30 sıkarsalar adamların total kulüp borcunu 1 yılda büyük oranda kapatmış olacağız nerdeyse. Dünyada topçu mu bitti. Git Keita al, bir şey al ama bunları zengin etme yani.

Asprilla sol ayaklı sağ kanat mı

Sane Yunus Can Armando yetmiyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt