Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oulai- Torreira ikilisi yan yana olmaz. Bu devreden sonra Magassa(mukau)- Torreira- X. Sezon sonu ailesi nedeniyle Torreira gider- satılır o zaman Magassa(Mukau)- Oulai- X gibi olur olursa. Torreira- Oulai fiziksel olarak özellikle hava toplarında bizi çok zora sokar.

yeni vieira falan olmayacagını nerden biliyosun peki

adamın potansiyeli var

Sen nerden biliyorsun olacağını ligue 2 ve super ligdeki 30 maçından mi anladın bunu.Bundan fazla maça avrupa liglerinde çıkıp yine o paraları etmeyen adamlar var

Torreira: 1,66 m
Oulai: 1,73 m (tmarkta göre ama daha kısa gibi)
Almada: 1,71 m

Bizimkilerin kafa nasıl çalışıyor merak ediyorum ya. 7 cüceleri kuracağız 11’de

Lucca'yı gönderiyorlar, Lang'ı hala Juvenstus maçında kullanma derdindeler.

Oulai nin ne özelliği var? Bilmediğimden soruyorum. Şimdi nir iki video izledim. Seri gibi birşey bu da... Ben olmuş seri yi de beğenmiyordum bu bir de olmamış hali...

Torreira: 1,66 m
Oulai: 1,73 m (tmarkta göre ama daha kısa gibi)
Almada: 1,71 m

Bizimkilerin kafa nasıl çalışıyor merak ediyorum ya. 7 cüceleri kuracağız 11’de

Uzun boylu atletik topçulardan oluşan takım kurmak haysiyetsizliktir korkaklıktır

Adam olan bahtı zkik Japon askeri gibi 10 oyuncudan kurar takımı

IMG_8593.webp

oulai 40 falan etmez çıldırdınız mı siz
40'ta etmez 30'ta etmez suan ama bizim yoneticiler taraftari da delirtti bazilarina 30 normal geliyor..

Ben daha 5 milyona alinip 10 macta 30 milyon olan bir oyuncu hatirlamiyorum.

Sen nerden biliyorsun olacağını ligue 2 ve super ligdeki 30 maçından mi anladın bunu.Bundan fazla maça avrupa liglerinde çıkıp yine o paraları etmeyen adamlar var
Potansiyeline para veriyorum ya?

25 e vermezler zaten boşa tartışıyoruz

Dursun ve Pr'cı yönetimi Avrupa'daki her futbolcudan olumsuz cevap aldı şimdi gitti yine Trabzona kendini öptürmeye. 20 milyon falan nedir Allah aşkına ya.

Hiç yapmayın ve defolup gidin Çapsız herifler

Oulainin Tsdeyken yapacağı max transfer 18-22m Euro hadi sezon ortasında alıyoruz iç transfer falan 5m daha koydun konuşulan rakamlar korkunç

Cebimizden çıkacak max para 25m olmali
25 e sana nıye versin taraftar tepkisini göze alsın o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt