Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.747
- 11.654
- 1.473
Oulai 25 milyon Euro eder. Langin satinalması 30
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes öyle birşey demiyor. Aldığın topçunun hangi ligde kendini kanıtladığı fiyatını belirlerTakımları wonderkid yetiştiriciler diye yazdım ligden bağımsız, norsjalendde anderlechtde olsa da istenecekti
Şu yirenkyi mi ne herkes 20-30 ver al diyo mesela
O kadar da değil dk da parlarsa ilk önce braytın falan yapar max
Belli ki bizden başka bu paraları veren yok şu an olsa onlara verirlerdi
Haydaa aynı anda
Gelmeli ama bu paralara degil
Bazı kahpelerin zoruna gidecek lakin öz yiğenimsin.Haydaa aynı anda
prime torreira ile kıyaslıyorsun degil miOulai'nin Torreira'dan farkı driblingle dikine çok iyi gidebiliyor. Bu özelliği çok keskin bir özelliği. Rakip baskı yaptığında çok rahatlatacak bir özellik
Eder etmesine de, Trabzon bu çocuğu gidip bulup 5 buçuğa getirebiliyorken, biz niye ucuza bir Oulai bulamıyoruz da her seferinde Trabzonspor'a servet döküyoruz? Asıl can sıkıcı olan bu.Oulai 25 milyon Euro eder. Langin satinalması 30
Geliyorsa bu paralara gelmemeli. 20 civarına vermiyorlarsa vazgeçilmeli…Gelmeli ama bu paralara degil
şıkkı senin elinde degil ki
biz de bunu işaretlemek isteriz ama tsden alıyorsun adamı
Bana lazim.olan mevki bu değil ve bu isimleri ben de 5 e 6 ya alabilirim is adamları secmeyecek ama oyuncuyu ya da td secmeyecek. Takimin ekibi olacakFildisi milli takimi oyuncusu aliyorsun. Fransada falan oynasa kimse niye 30 verdiniz demezdi. Potansiyeline hala tam ulasmamis bir oyuncu gelisime acik. Acikcasi 20 milyona Onyedikaya verecegine buna 30 ver zarar etmen imkansiz.
Oulai'de alinirsa Trabzonspor bundan sonra her sene bir genc bulayim da Galatasaray'a satarim der kesin. Yakinda borclari sifirlanir, hatta artiya bile geceler sayemizde.![]()
ts taraftarı yönetimi indirir oulai bize gelirse ücret önemli degilOulai'de alinirsa Trabzonspor bundan sonra her sene bir genc bulayim da Galatasaray'a satarim der kesin. Yakinda borclari sifirlanir, hatta artiya bile gecebilir sayemizde.![]()