Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.705
- 91.872
- 5.093
Sami ve Yusufİsim alalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami ve Yusufİsim alalim
Prime Torreira'nın da rakibe baskısı çok iyidir, temposu iyidir, iyi top dağıtır, kolay top kaybetmez, çok top kazanır.prime torreira ile kıyaslıyorsun degil mi
şuan ki torreira adım atamıyor
meblağın çok olduğu doğrudur ikisi içinde ben şunu diyorum ben açıkçası sahada bize kattığına bakıyorum.Kaça gelmiş beni hiçbir zaman ilgilendirmedi.Ben böyle düşünüyorumperformansindan ziyade 30 yasindaki Turk kaleciye verilen fahis bir bedeldir hala, bu onu degistirmez. Bu paraya ileride satma durumun da yok ayrica.
Oulai tabi genc belki onu daha iyi paralara satarsin ama bizim gibi kulupler 10 milyona aldigi cocugu 40'a satarim diye dusunmelidir, 30'alip 60'a falan satma dusuncesi epey bir fantaziye gibi duruyor. Zaten 30-40'a aldigin oyuncuda "ileride satarim" dusuncesi yanlis. O oyuncuyu kullanabildigin kadar kullan dusuncesi bu durumda daha yerindedir. Bir nevi Bayern ve Real'in yaptigi tarz transferlere benziyor.
dogru edersonu almalıydıkUğurcan isterse her maç 10/10 oynasın en mantıksız paralar verildi 30 yaşında dünyanın en pahalı kaleciler arasında 9. sıradaydı galibauğurcan transferi avrupada 30a kaleci almayı beceremeyenler yüzünden oldu.Şimdi olaide aynı şekilde.
Bonservis okey olsa isterim de uçuyorlar bildiğin. Ha şu açıdan iyi lige iyi oyuncu varsa parayı basar alırım diyorsun. Ama şu oyuncuların TR çıkış opsiyonu koydurması gerekmiyor kendilerineTor dün bi dribling yapayım dedi
1 adım attı,gidemeyeceğini anladı ve kendini yere attı içler acısı bir görüntüydü
Oulai gelsin de yara yara dribling yapan topçu görelim
Evet
Forumda futbolun ileri gelenleri olarak oulai isminde konsensus sağlamış bulunmaktayız
Hiç izlememişsin çocuk sağlam top taşıyorO da yapamaz ki boşluk bulamazsa. Topu saklayacak kuvveti yok, iki adımda rakip sahaya kat edecek bir fiziki yapısı yok boş alanda pırpır giden adam neyimize yarayacak ki
Kutucu'nun pazarlıktaki etkisi