Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.958
- 23.515
- 3.723
Rekoru kıralım 33 vs yapalım var kafasında belli ki.
40 yalan kimse vermez o parayı da.
40 yalan kimse vermez o parayı da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmet kutucuyu dusunce 33 kalıyor işte40 ve üstü demis lan baskanlari. Yuh
Ya lütfen gerçekçi olun ya. Adam Fransa 2. Ligden bulmuş 5 milyon artı yüzde 20 pay vermiş. ilk yarı ts de sezonun flaş ismi, fildişi de 11 oynuyor. Neden 15e bıraksın?15+kutucu ideal bence
1 aydır gider Oulai alırız diyordum harbiden iş o noktaya geldi yönetimimi nasıl tanıyorum

yok mental olarak diyorumLang topla oynamayi seven biri Zaniolo daha cok bitirici.Yaratici oyunculara ihtiyacimiz var insallah olur
Ben 35-40 i iki oyuncuda kullanalim diyorum Oulai icin verilmesine karsiyim.Oulai yi 1-1.5 bandina niye cekiyoruz ts de 400 alan bizde de alacagi en baba 800 000 euro felan olmali.Hollanda milli takiminda Arjantin milli takiminda oynayan Napoli Atletico formalari giyen oyuncular tabi ki daha yuksek ucret alacak normal bir durum bu.Sen 35-40 a alalım 20 leri görür diyorsun
Bu iki oyuncuya da vereceğin min 4 milyon maaş var senden başka kim ödeyebilir bunlara o maaşı
Oluai max 1- 1.5 bandına çekersin
Okadar para saydigin adami kaca satacagiz
Bizim rekor satisimiz boey
Ayni fiyata bitecek büyük ihtimal
Maasi düsük olur ve yasi da genc ama sonraki satisini da düsünmek lazim deger katacak mi piyasa degeri artacak mi bunlarin hepsi risk