Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rekoru kıralım 33 vs yapalım var kafasında belli ki.

40 yalan kimse vermez o parayı da.

Acil kapa bildirim 25 milyon Euro nakit verildi. Trabzonu alt yapı olarak aldik

40 ve üstü demis lan baskanlari. Yuh

15+kutucu ideal bence
Ya lütfen gerçekçi olun ya. Adam Fransa 2. Ligden bulmuş 5 milyon artı yüzde 20 pay vermiş. ilk yarı ts de sezonun flaş ismi, fildişi de 11 oynuyor. Neden 15e bıraksın?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ula Marmoush kiralık olursa Osi ile fena şeyler hayal ettirir. Dün Alvarez’i izlerken Osi ile olsa CL alır diye düşledim

Okadar para saydigin adami kaca satacagiz

Bizim rekor satisimiz boey

Ayni fiyata bitecek büyük ihtimal

Maasi düsük olur ve yasi da genc ama sonraki satisini da düsünmek lazim deger katacak mi piyasa degeri artacak mi bunlarin hepsi risk

Bizim yönetim niyeti bozuk heralde batırmak istiyorlar bizi. 6 ay önce kimsenin tanımadığı bi adam toplasan 30 maçı yok ülkede ne demek bu rakamlar ? 5 milyona almışlar sende bul kardeşim.

Bide sen bu adamı bu fiyata aldıktan sonra kaça satacaksın ?

Sen 35-40 a alalım 20 leri görür diyorsun

Bu iki oyuncuya da vereceğin min 4 milyon maaş var senden başka kim ödeyebilir bunlara o maaşı

Oluai max 1- 1.5 bandına çekersin
Ben 35-40 i iki oyuncuda kullanalim diyorum Oulai icin verilmesine karsiyim.Oulai yi 1-1.5 bandina niye cekiyoruz ts de 400 alan bizde de alacagi en baba 800 000 euro felan olmali.Hollanda milli takiminda Arjantin milli takiminda oynayan Napoli Atletico formalari giyen oyuncular tabi ki daha yuksek ucret alacak normal bir durum bu.

Baby Lemina diyordunuz size Lemina'nın 19 yaşındaki halini alıyor Dursun başgan işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt