Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugurcan
Singo Davinson Abdulkerim Jakobs
Sane Oulai Lemina Lang
Osimhen Marmoush

EVaZTkvXsAAcZp9
ad1b5300-13b4-4926-84dd-54ac1f32fd13.webp

Oulai videolarını izliyorum, 30 milyonluk bir şey göremiyorum. Yaşı genç, potansiyeli var diye 10 TSL maçı oynamış ve öyle uçup kaçmamış bir herife 30-35 vermek hiç mantıklı değil bence.

Oulaiyi takasına yusuf demir ve halil dervişoğlunu da ekleyelim. Sağ beke titi çekelim bir de yabancı on numara ve yerli forvet alalım bari

Trabzonlular bi ise yaramiyonuz oturdugunuz yerden sunu yapma bunu yapma sizden yaptigim ciro 7m ben bu kulubu batirmam biz bu topculari satmak icin aliyoz para verin de satmayak diyen Ertugrul Dogan bu kulubu kurtarir zaman verilirse

Biz 3 sene sonra falan batcaz ondan sonra TS yuzyili baslayabilir bu gidisle
Ertuğrul Ts ye iyi oyuncu bulup , Dursun da oyuncuyu gorüp bunlardan koparıp bastirip alıp şampiyon oldukca bizim yüzyılin zaman döngüsü :asd:

Fener 10 bonservis 12.5 maaş teklif etmisti. 2.5 yıl 41 42 milyon yapar. En az 35 ts 2 maaş teklif edebilirler.

İzleyenlere meraktan soruyorum. Şimdi belli ki bu olai'nin driblingleri iyi ve bizim taraftar dribling sever. Tamam da gedsonun da böyle iyi driblingleri vardı, farkı ne ?

Niye doğuştan Galatasaraylı mıymış?
gitmez çünkü zeki bir adam olduğunu düşünüyorum sıçrama yapmak istiyor oynayışından ve hırsından belli hedefleri yüksek çocuğun f5 gibi sezonda 5 tane orta saha transferi yapan bir camiaya gidip önünü kapatmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt