Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
indiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
indiiiiiii
indiiiiiii
Erden başkan ile bruno fernandes alacağımız paraya olai alıyoruz üstadCimbom soyuluyor Erden abiye enkaz bırakıp 85inde yine gelip bu sefer adayı satıp klübü tamamen bitirme derdinde yağface
bize soktugun keltostan da kurtuluyoz ins OULAI sayesinde
Ertuğrul Ts ye iyi oyuncu bulup , Dursun da oyuncuyu gorüp bunlardan koparıp bastirip alıp şampiyon oldukca bizim yüzyılin zaman döngüsüTrabzonlular bi ise yaramiyonuz oturdugunuz yerden sunu yapma bunu yapma sizden yaptigim ciro 7m ben bu kulubu batirmam biz bu topculari satmak icin aliyoz para verin de satmayak diyen Ertugrul Dogan bu kulubu kurtarir zaman verilirse
Biz 3 sene sonra falan batcaz ondan sonra TS yuzyili baslayabilir bu gidisle

Ne? Batrakov mu?bir tane yağ gibi pas atacak saf hücumcu mük bir 10 numara çok isterdim açıkçası.
biraz da Trabzon Idman Ocagi uzerine ve Anadolu'da sporun lokomotifi statusundeki Galatasaray hkk. hasbihal etmek isterim ustad.Galatasaray ile Trabzonspor tarihi olarak birbirine yakın olan,birbirleri ile her zaman iyi ilişkiler kurmuş olan iki kardeş kulüptür
gitmez çünkü zeki bir adam olduğunu düşünüyorum sıçrama yapmak istiyor oynayışından ve hırsından belli hedefleri yüksek çocuğun f5 gibi sezonda 5 tane orta saha transferi yapan bir camiaya gidip önünü kapatmazNiye doğuştan Galatasaraylı mıymış?
Bagatov+ulayi+Onaçuya Osimeni vermez misinTs utanmasa üstüne Osimheni fln da isteyecek