- 22 Kasım 2008
- 11.531
- 7.097
- 2.493
Gözünü seveyim şunu gol müziği bilmemne falan yapmaya kalkışmasınlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun 9.8 ile oynadi hocam yas 18. Ben 26 yasinda 30.opsiyonlu adama sevinmeyi büyüklük görmüyorum bunlari alanlar da bizden daha cahil ve küçük takimlar degiller . Faydali olur umarim ne diyim bakis acimiz bana hitap etmiyorBahsettiğin oyuncu bize pek bir katkı vermezdi gibi diğer önerdiğin isimlere bir şey demem ama o önerdiğin kanat pek iyi gibi gelmedi.
Bence daha iyi pasör + daha teknikİzleyenlere meraktan soruyorum. Şimdi belli ki bu olai'nin driblingleri iyi ve bizim taraftar dribling sever. Tamam da gedsonun da böyle iyi driblingleri vardı, farkı ne ?
oguzhan omicron
Fm oynamaktan gerçeklikle bağı kalmamisUnited Chelsea Bayern haberleri olan Red Bull wonderkidini ikna ettin kaca aliyodun
60m mi
lookmanın yerine gelen adamı karşılamaya gidip şunu demek![]()
Haklarının leverkusende olduğundan falan da haberi yoktur. Akşama kadar isim yaz dur.United Chelsea Bayern haberleri olan Red Bull wonderkidini ikna ettin kaca aliyodun
60m mi
oguzhan omicron
hafta içi
kışın
gece 2
dünya starı falan değil
bu şartlarda transfer karşılamaya havaalanına giden vatandaşların rey hakkı elinden alınmalı
Adamsın kuzenKonu başlığının "30 milyon nöbeti" şeklinde revize edilmesi gerektigini düşünüyorum
Bahsettiğin şey alakasız. Büyüklük ve sevinme gibi şeyler sana yazdığım mesajlarda hiç yoktu. Sadece önerdiğin kanat oyuncusu bence bize şu an fayda sağlamazdı dedim ki önerdiğin oyuncu da ucuz bir oyuncu olmayacaktı. Nene mesela 20 milyona geldiği o takımdan gibi. Önerdiğin bir oyuncuyu beğenmeyince bu kadar agresif olmanı da anlamadım doğrusu.Bugun 9.8 ile oynadi hocam yas 18. Ben 26 yasinda 30.opsiyonlu adama sevinmeyi büyüklük görmüyorum bunlari alanlar da bizden daha cahil ve küçük takimlar degiller . Faydali olur umarim ne diyim bakis acimiz bana hitap etmiyor