Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eindhoven Lang GIF by PSV

Bahsettiğin oyuncu bize pek bir katkı vermezdi gibi diğer önerdiğin isimlere bir şey demem ama o önerdiğin kanat pek iyi gibi gelmedi.
Bugun 9.8 ile oynadi hocam yas 18. Ben 26 yasinda 30.opsiyonlu adama sevinmeyi büyüklük görmüyorum bunlari alanlar da bizden daha cahil ve küçük takimlar degiller . Faydali olur umarim ne diyim bakis acimiz bana hitap etmiyor

klasik kolpa kalıbını almış üstüne yaşadığı semti önerdi diye kendi yorumunu katmış

Bugun 9.8 ile oynadi hocam yas 18. Ben 26 yasinda 30.opsiyonlu adama sevinmeyi büyüklük görmüyorum bunlari alanlar da bizden daha cahil ve küçük takimlar degiller . Faydali olur umarim ne diyim bakis acimiz bana hitap etmiyor
Bahsettiğin şey alakasız. Büyüklük ve sevinme gibi şeyler sana yazdığım mesajlarda hiç yoktu. Sadece önerdiğin kanat oyuncusu bence bize şu an fayda sağlamazdı dedim ki önerdiğin oyuncu da ucuz bir oyuncu olmayacaktı. Nene mesela 20 milyona geldiği o takımdan gibi. Önerdiğin bir oyuncuyu beğenmeyince bu kadar agresif olmanı da anlamadım doğrusu.

Madem bu kadar para harcıyoruz Oulai’yi alıyoruz filan. Yanına Mamadou Sangare’yi çekmek elzem oldu. Nasılsa para var.

Uğurcan
Singo Sanchez Abdulkerim Jacobs
Oulai Sangare

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt