Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw Lang a bu ön yargı ne anlamış değilim. Forumda neden hep böyle oluyo. Icardi geldi yatışa geldi dediler 2 sene şampiyon yaptı. Sane topcu değil dediler olmasa şuan muhtemelen havlu atmıştık. Daha bir sürü var burda. Şimdide sırada bu eleman var. Adamı izlememiş ne olduğunu bilmiyo direk kötülemeye başlıyo :) Yani kızdığım için yazmıyorum valla komik geliyo. Hep aynı şey :) Lang dediğin adam kanattan top taşıma uzmanı. Mevcut kanatlarından sadece Sane nin yapabildiğini adam gözü kapalı yapıyo. Ki en ihtiyacın olan şey. Senelerdir Kerem Yunus Barış üçgeninde kanatlardan topların nasıl taşınması gerektiğini unutmuş herkes belli. Sane yi görünce belki hatırlamıştır insanlar dedim ama yok. Bir diğer özelliği iyi pas atıyo bir kanat oyuncusuna göre. Hızlı ve bitiriciliği cok iyi. Adam fırsatı buldumu kanattan sokuyo o topu içeri. Yaşta 26. 30M a böyle oyuncu 26 yaşında bulamazsın kardeşim. Scout yaparsın eyv ama tahammülün varsa. Adam tecrübeli bir dünya cl maçı var. Ben anlamıyorum neyini beğenmediniz.
Diğer yandan Oulai muhabbeti var bide. herkes yine bir dünya laf söylemiş. Yaw kötü oyuncu değil. Lemina Toreira ile rotasyonda iyi üçlü olurlar. U23 kuralına uygun. Tek sıkıntı maaliyet. Harici tüm kriterler okey. Burda tek sorun parayı buna gömersek 10 no almazsak yine çözüm tam olmayacak. O bölgede sıkıntı var. Gönül isterdi ki Oulai gibi adamı 5m a bulmak ama bizim scout pek iyi değil gibi yada başka sorun var orda. Tek sorun maaliyet ama kulüp ben karşılarım diğer eksikleri de gideririm diyosa beni ilgilendirmez ben izlerim.
Artık saçma eleştirileri bırakmak lazım cidden komik oluyo. Bir yorum gördüm Lang futbolcu değil diyo mesela. Buna ne diyebilirsin ki....

18 yaşında ki birini nasıl onlar almadan alacaksin oyuncu turkiyeye niye gelsin yüksek potansiyelliyse? Biraz su fm oynamayı bırak da gerçek hayata bak. Kimse gelmiyor turkiyeye. Alex toth için gittiler geldi mi çocuk yüzüne bile bakmadı bizimkilerin.
Denersin. Denersin sonra digerlerine 30 lara bunlara gidersin Oyun oynayan da yok sen de bilmeden pc oyuna bağlama.hocam. gerçek hayatı görüyorum merak etme sen bunlara deger verdiğini göster ki gelsinler yüzüne baksinlar gelmez tabi kafadan oyun oynamak vb demekle olmuyor . Alan aliyor merak etme her ülkeden hem de

Dar kadro patladı bizde eyvallah da Fb'nin yaptığı da iş değil. Çok geniş kadroları oldu, bunun sakıncaları ortaya çıkacaktır sezon içinde.

Olayi mevzusu benim de maliyet anlamında içime sinmiyor. Ama bunlar onu alamazsa gidip Onyedika'ya minimum 18 filan verecekler. İlla bir cisim kaçacaksa bu isim Olayi olsun bari. Tavanı yüksek, maaşı nispeten daha uygun, yaşı çok genç, milli takımda oynuyor filan fistan bir şekilde satarız ilerde tutmasa bile. Bir de her şeyden önce topçuya benziyor.

Maestro kotu topcu degil zaten Oulai'nin sadece bir tik alti diyebiliriz

Ama 7-8 yas daha buyuk

1769122827355.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt