- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.931
- 4.608
YuzufturKim bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YuzufturKim bu?
Bak oyuncularin nitelikleri detaylari ile ilgili sn ufak derdim yok.uğurcan geldiğinde de yazdım
uğurcan son gün olduğu için o fiyata gelmedi
dursun o 30 milyonu taa hazirandan trabzona vermek için ayırdı ama tepki az olsun diye sona bıraktı
sebebini bilmiyorum ve ispat da edemem ama o aylardan her haberden çıkardığım bu benim
aynı şey burada da var madem galatasaray oulai için 30 milyonu gözden çıkarıyor vr bu kadar edeceğini düşünüyor neden 1 ay önce almadı
Şuana kadar 10 numaranın netleşmemesinin hiçbir açıklaması izahati yok.Scoutu bırak Mertense bile demiş olsan 10 numarayı getirirdi.Son gun Oulai gelecek.Gorunen o.2 senaryo beliriyor kafamda:
- scout departmani bosa maas aliyor, evden falan calisiyorlar heralde FM oynarak. İkna edemiyoruz, bulamiyoriz, beceremiyoru,. Anca milanoda pizza falan yemege gidiyoruz. En kotu basalim parayi TS den alalim- TR de gorulmemis transfer alisverisi yapalim ,hadi ugurcan MT kaleci falan diye yerli diye yedik diyelim...
Ya da baskan seviyesinde baska isler var
adamlar bunu niye tepiklemek istiyor onu anlamadım. 30m verdiler 5-6 ay önceOulai yerine Millot ribaunduna fitim
Oluai 10 numara da degil hani.Şuana kadar 10 numaranın netleşmemesinin hiçbir açıklaması izahati yok.Scoutu bırak Mertense bile demiş olsan 10 numarayı getirirdi.Son gun Oulai gelecek.Gorunen o.
Açık yaz adımı!Gscimbom dayakliklar listesi
S.K.
R.B.
A.K.
A.K.
N.T.
G.K.
G.A.
N.L.
H.A.
+1903El bilal toureya de salça olmak lazım. Jk almadan oyuncuyla görüşüp aklını çelmek lazım. Barıştan iyi kanat fw bence
Aynen katılıyorum .Safkan 10 no gerekli.Herseyden once.Ama hala oteliyoruz.Oluai 10 numara da degil hani.
Bizde orayi yonetecek,
Saradan daha kivrak
Sutu olan
Yunus ve ilkaydan daha hareketli dikine isler yapacak
Adam lazim
uğurcan geldiğinde de yazdım
uğurcan son gün olduğu için o fiyata gelmedi
dursun o 30 milyonu taa hazirandan trabzona vermek için ayırdı ama tepki az olsun diye sona bıraktı
sebebini bilmiyorum ve ispat da edemem ama o aylardan her haberden çıkardığım bu benim
aynı şey burada da var madem galatasaray oulai için 30 milyonu gözden çıkarıyor vr bu kadar edeceğini düşünüyor neden 1 ay önce almadı
İsmimi göremedim.Gscimbom dayakliklar listesi
S.K.
R.B.
A.K.
A.K.
N.T.
G.K.
G.A.
N.L.
H.A.
Tam da bu yuzden 10 numara ihtiyacimizda var bence renkdas ligde bile Antep macinda bunu cok net hissettik kotu oynadigimizda bile kazanabilmek icin bu tarz 2 oyuncuya ihtiyacimiz var Yunus sakatliktan sonra forma giremedi henuz Ilkay suan iyi sinyaller vermiyor Lang bu yuzden onemli birde sadece gol atacak degil oyun gorusu olan teknik hucuma katki verecek bir oyuncu ihtiyacimiz daha var.Bu sene takımda bitiricilik problemi var forvetlere çok daha iyi top taşımalı kanatlar ve forvet arkasında konumlanan orta sahalar.
Lang o açıdan olumlu olacaktır diye düşünüyorum.
Patlayacak diye 3-5 maç bekledim ama adam oynadıkça güçlendi hayvanlaştı. Ligin en iyi kanat fwsi net. Sane bunla osiye acayip gol attırırSakat dediler ama galiba neredeyse maç kaçırmadı. Keşke sezon başında yedek olarak alsaydık.
Dikkat dikkat, yeni bilgilendirme:
Ekli dosyayı görüntüle 312650Yakup Çınar ve Uğur Karakullukçu kaynaklı haberlere, konu içerisinde (Transfer Nöbeti ve GSC Futbol Nöbeti konusunda) paylaşılmasına tekrar izin verilmiştir. (Tier 4)
Not: Ancak bu kaynaklara dayanarak yeni konular açılamaz.
GSCimbom Yönetimi