Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğurcan geldiğinde de yazdım

uğurcan son gün olduğu için o fiyata gelmedi

dursun o 30 milyonu taa hazirandan trabzona vermek için ayırdı ama tepki az olsun diye sona bıraktı

sebebini bilmiyorum ve ispat da edemem ama o aylardan her haberden çıkardığım bu benim

aynı şey burada da var madem galatasaray oulai için 30 milyonu gözden çıkarıyor vr bu kadar edeceğini düşünüyor neden 1 ay önce almadı
Bak oyuncularin nitelikleri detaylari ile ilgili sn ufak derdim yok.

Surec yonetimi ve meblaglardan inanilmaz rahatsizim ama.

Dikkat dikkat, yeni bilgilendirme:
1769162646540.webp

2 senaryo beliriyor kafamda:

- scout departmani bosa maas aliyor, evden falan calisiyorlar heralde FM oynarak. İkna edemiyoruz, bulamiyoriz, beceremiyoru,. Anca milanoda pizza falan yemege gidiyoruz. En kotu basalim parayi TS den alalim- TR de gorulmemis transfer alisverisi yapalim ,hadi ugurcan MT kaleci falan diye yerli diye yedik diyelim...

Ya da baskan seviyesinde baska isler var
Şuana kadar 10 numaranın netleşmemesinin hiçbir açıklaması izahati yok.Scoutu bırak Mertense bile demiş olsan 10 numarayı getirirdi.Son gun Oulai gelecek.Gorunen o.

Şuana kadar 10 numaranın netleşmemesinin hiçbir açıklaması izahati yok.Scoutu bırak Mertense bile demiş olsan 10 numarayı getirirdi.Son gun Oulai gelecek.Gorunen o.
Oluai 10 numara da degil hani.

Bizde orayi yonetecek,

Saradan daha kivrak
Sutu olan
Yunus ve ilkaydan daha hareketli dikine isler yapacak

Adam lazim

Oluai 10 numara da degil hani.

Bizde orayi yonetecek,

Saradan daha kivrak
Sutu olan
Yunus ve ilkaydan daha hareketli dikine isler yapacak

Adam lazim
Aynen katılıyorum .Safkan 10 no gerekli.Herseyden once.Ama hala oteliyoruz.
En azından oyun tıklandığında oyunu açabilecek forvetlere gidecek pas trafigini yönetecek .Aksi takdirde oyunumuz okadar yaban kalıyor ki.Dilimizde tüy bitti.

uğurcan geldiğinde de yazdım

uğurcan son gün olduğu için o fiyata gelmedi

dursun o 30 milyonu taa hazirandan trabzona vermek için ayırdı ama tepki az olsun diye sona bıraktı

sebebini bilmiyorum ve ispat da edemem ama o aylardan her haberden çıkardığım bu benim

aynı şey burada da var madem galatasaray oulai için 30 milyonu gözden çıkarıyor vr bu kadar edeceğini düşünüyor neden 1 ay önce almadı

Biraz daha agir versiyonunu yazdim diye ban yemistim. Hedef ne belli. TSe para yedirmek. Florya anlasmasi dediklerinden dandik oldugu yetmedi, ordan da para yiyecektir birileri, üstüne Trabzonun borcunu kapatmasina yardimci oluyoruz.

Bu sene takımda bitiricilik problemi var forvetlere çok daha iyi top taşımalı kanatlar ve forvet arkasında konumlanan orta sahalar.

Lang o açıdan olumlu olacaktır diye düşünüyorum.

Bu sene takımda bitiricilik problemi var forvetlere çok daha iyi top taşımalı kanatlar ve forvet arkasında konumlanan orta sahalar.

Lang o açıdan olumlu olacaktır diye düşünüyorum.
Tam da bu yuzden 10 numara ihtiyacimizda var bence renkdas ligde bile Antep macinda bunu cok net hissettik kotu oynadigimizda bile kazanabilmek icin bu tarz 2 oyuncuya ihtiyacimiz var Yunus sakatliktan sonra forma giremedi henuz Ilkay suan iyi sinyaller vermiyor Lang bu yuzden onemli birde sadece gol atacak degil oyun gorusu olan teknik hucuma katki verecek bir oyuncu ihtiyacimiz daha var.

Oulai konuşulurken hep uygun maaş ihtimali üzerine de konuşuluyor
Siz bizimkilerin konuşulan 1,5 bandı civarına sözleşme yapabileceğini düşünüyor musunuz

Şuan en elzem oyuncu hücum özelliği şut özelliği olan 8.5 pozisyonda oynayabilecek ortasaha.Clde dikkat ederseniz hücumda pozisyon yaratamiyoruz pek ve şut çekebilecek tek bir forvetimiz var sane,baris,torreira,sara,lemina bunlar şut özelligi iyi değil.Gol sıkıntisi çekiyorken 35 40 o cocuga verilmesi saçma olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt