Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb girerse çok su kaldırır ortam, istenmeyen adam değere biner yazın olsa hepiniz haklı olurdunuz ama alınabilecek adam yok diye bu topa giriyoruz muhtemelen planlama yok bir şey yok her kapıdan ret yedik uğurcan dönemi gibi bir cembere sıkıştık, bu kadar kısa sürede bizi tatmin edecek bir adamı alıp gelme ihtimalleri yok gibi madem girdiler bir topa hızlı çözsünler şu veledi.

fbde para bitmez
ilgilenmiyor olabilirler de para bitmez yani
kante icin 15m bonservis 13m maas 2.5 sene kontrat yapcaklardi
total maliyeti oulaiden cok yani
sanmıyorum öyle olsaydı alırlardı zaten ittihad 20 istiyordu diye biliyorum o paraya çıkan zaten ''alazaz'' dedikten sonra 20yi de verirdi bence.Uefa kısıtlamaları da var tffninkileri takmıyorlar ama orası ciddi baya

Fb girerse çok su kaldırır ortam, istenmeyen adam değere biner yazın olsa hepiniz haklı olurdunuz ama alınabilecek adam yok diye bu topa giriyoruz muhtemelen planlama yok bir şey yok her kapıdan ret yedik uğurcan dönemi gibi bir cembere sıkıştık, bu kadar kısa sürede bizi tatmin edecek bir adamı alıp gelme ihtimalleri yok gibi madem girdiler bir topa hızlı çözsünler şu veledi.
Abi bu paraya alınacak topçu değil güzel genç yetenek yatırım yapılır ama 30 çok aşırı mantığı yok bu parayı yatırmanın

barış üstüne düşeni fazlasıyla yapıyor da şu kaçırdıklarını atsa baska seyler konusuyor olurduk. o zaman kendisi için istediğimiz rakamlara talep görecektir.
Barışn katkısı var ama üzerine düşüni yapıyor diyemem.5 milyon maaş alıyor.Çok ciddi top kayıpları pas hataları yapıyor.Çok ciddi baltalıyor takım oyununu.Defansif anlamda iyi izleyin barış.Kesinlikle o anlamda taktik disiplin falan sıfır.Gol kaçırmalarını şutlarını futbol zekasını falan geçtim..

Ben bu yönetim ve okan buruğu transfer anlamında beceriksiz iş bilmez buluyorum.Ama oyuncu tercihlerinde taraftar çok net daha kötü.Yorumlara bakıyorum felaket..Yok okan buruğa 40 milyonluk 50 milyonluk oyuncu lazım gibi anlamsız eleştiriler var.Arkadaş bakın bakalım kaç şimdiye kadar kaç tane çift haneli rakama adam alınmış.Oran kaç..Taraftara kalsa daha fazla çöpü dolduracaklar takıma.
Buradaki sıkıntı çok para harcamak falan değill.Sıkıntı iş bilmezlik, zamanında çalışma yapmamak.Bu yüzden son güne kalıyor yetersiz veya ortalama oyunculara yönelmek zorunda kalıyorlar.

Allah aşkına tek bir kafası çalışan adam yok mu bu kulüpte, Türkiye liginde adı sanı duyulmamış 19 yaşında bir çocuğa verilmesi istenenen 40 milyonlar eurolar nedir yahu, bazı taraftarımızın da oyuncakçı dükkanının önünden geçerken ne pahasına olursa olsun baba bunu bana al diyen hesap kitap bilmeyen çocuk misali ağlamasına ne demeli, ne oluyoruz bu kulüp bu kadar mı aklını yitirdi?!

oulai'yi isteyen başka takımlar bizim verdiğimiz paranın yarısını vermez , midemi bulandırıyor bu talip var işiyle bize 35e sokacak olmaları.Araplar bile vermez atangana ve birkaç fransadan oyuncuya bile 20 falan verdiler anca

Abi bu paraya alınacak topçu değil güzel genç yetenek yatırım yapılır ama 30 çok aşırı mantığı yok bu parayı yatırmanın

Doğru ama bu mesaj bir 20 gün önce içn geçerliydi şuan alamayız kimseyi çok zor ihtimal scout transferi bile düşmeyebilir. Bence biz genç elemanlara gidip red yiyoruz hiç denemediklerini düşünmüyorum medyaya yansımıyordur rezil olmayalım diye koca bir listeyi ucakla gezip boş dönüyorlar çünkü.

Yalnız 2 gündür gündemin anasını ağlattı olayi şu iş olumlu olumsuz sonuçlansa da önümüze baksak eleman trafiği tıkadı resmen, bildiğin oyalanıyoruz ve hala transfer ihtiyacımız var.

okan buruk oulai de 30 verilip alinirsa ve sampiyon olamazsa omrunun sonuna kadar gsyi goremez bir daha

bura galatasaray kimsenin scoutluk oynayacagı kücük takım degil kendinize gelin. biz olmuş topcuyu parası neyse verir alırız

Bu oulai işini çok uzatırsak bu kahpeler kanteden vazgeçip bu transfere girebilir. Takasta kullanacakları oğuz aydın bizim kutucudan daha cazip gelebilir ts yönetimine. Aynı fiyatlara çıkarsalar işi bozabilirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şunu demeye kalmadı haberler yavaş yavaş piyasa düşmeye başladı. Bunlar rakip değil kahpe bunu anlamayan yöneticilerin bu kulüpte görev alıyor olması utanç verici

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

parası umurumda değil takıma adam alsınlar şl de ilk 8 yapacakken sakatlık ve eksiklikten gül gibi maçlar kaçtı. Atl maçı zaten büyük örnek heriflerin kenardan giren oyuncularına bak birde bizim. 12 kişi ile takım dönüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt