Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakın zamanda pahalı potansiyel Singo dışında almadık sanırım ya da ben hatırlamıyorum bir önce Telles'i almıştık o zaman göre pahalı olarak, o da zaten sonrasında iyi işler yaptı. He birde Bruma'yı aldık yani beklenen olmadı ondan gittiğinde de yapamadı.
O zamanın parasına göre görece masraflı oyuncular cicaldau, yusuf demir, bruma falan sayılabilir işte

36'ya kadar oynayacak, sonra teknik ekibe geçer. Helal süt emmiş bi kızla da evlenir, 5 çocuk yapar. 3 ü erkek olsa onlar da altyapıya. Takımda Torreira soyadlı 3 topçu olacak.
Torreira gs yönetimi ile anlastı sene sonu gidecek burdan söyleyeyim

35-40 olayi verene kadar 10 daha koy al onana yı kafan rahat olsun

dün sahada azman gibiydi herif
Onana için maalesef sergen de istiyordu burada ona da demiştim aynısını.Devre arasında Villa düzgün oynatmadığı Duran'ı bile 70e sattı geçen sene , merkezdeki en iyi oyuncusunu 60a almışken 100den aşağısına bırakmaz şuanda.He sezon sonu bile 80-90 ister en az

ama old gsliler bilir
potansiyel transferlerin hepsi birşekilde biryerimizde patlamıştır

bunların içinde tek topçu ribery çıktı

o da başka türli patlattı bizi
bruma?

zaten az maçı olup da potansiyline yüksek bons verip aldığımız pek oyuncu yok.

bruma vardı tuttu. başka hatırlamıyom.

jelert falan demeyin. adamın 120 cl maçı vardı gelmeden :d o direkt yanlış transferdi.

Onana için maalesef sergen de istiyordu burada ona da demiştim aynısını.Devre arasında Villa düzgün oynatmadığı Duran'ı bile 70e sattı geçen sene , merkezdeki en iyi oyuncusunu 60a almışken 100den aşağısına bırakmaz şuanda.He sezon sonu bile 80-90 ister en az
not al dostum 80 e alalım onuda sene sonu senin istedigin olsun

ts forumda şöyle birşey gördüm var mı acaba aslı astarı

Enes Başkaya60

• Gönderi: 20294
  • Meslek: Memur

4 dakika önce
36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.
Enes Başkaya60
  • Gönderi: 20294
  • Meslek: Memur
4 dakika önce
36 milyon euro+ Yusuf Demir +Kutucu'ya iş bitti diyorlar şimdi de, Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz olmasın inşallah.

O zamanın parasına göre görece masraflı oyuncular cicaldau, yusuf demir, bruma falan sayılabilir işte
Bruma'nın parası zaten Singo gibi bir ödeme yaptık ona 12 mi 13'e mi ne almıştık. Cicaldau Morutan falan boş transferlerdi, o zaman bir grup "ooo Morutan şöyle uçar böyle kaçar" epey para harcandı evet onlarada ama gelmeden öncede belliydi, onlardan iş çıkmayacağı Feghouli dahil belliydi yani Cuguli olacağı yine Amrabat.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt