Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.864
- 20.999
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zamanın parasına göre görece masraflı oyuncular cicaldau, yusuf demir, bruma falan sayılabilir işteYakın zamanda pahalı potansiyel Singo dışında almadık sanırım ya da ben hatırlamıyorum bir önce Telles'i almıştık o zaman göre pahalı olarak, o da zaten sonrasında iyi işler yaptı. He birde Bruma'yı aldık yani beklenen olmadı ondan gittiğinde de yapamadı.
36'ya kadar oynayacak, sonra teknik ekibe geçer. Helal süt emmiş bi kızla da evlenir, 5 çocuk yapar. 3 ü erkek olsa onlar da altyapıya. Takımda Torreira soyadlı 3 topçu olacak.Torreira gitmeyı kafasına koydu
Gece attığım videoya baktın mı? Zabi de çok delici ve teknik. Tabi Oulai gibi 90 dakika izlemedim ama gayet iyi videoydu
o zaman 80 verelim bizde en azından kazık girmemiş olurAston 60 milyona almış. 50 milyona salar mı acaba?
Torreira gs yönetimi ile anlastı sene sonu gidecek burdan söyleyeyim36'ya kadar oynayacak, sonra teknik ekibe geçer. Helal süt emmiş bi kızla da evlenir, 5 çocuk yapar. 3 ü erkek olsa onlar da altyapıya. Takımda Torreira soyadlı 3 topçu olacak.
Onana için maalesef sergen de istiyordu burada ona da demiştim aynısını.Devre arasında Villa düzgün oynatmadığı Duran'ı bile 70e sattı geçen sene , merkezdeki en iyi oyuncusunu 60a almışken 100den aşağısına bırakmaz şuanda.He sezon sonu bile 80-90 ister en az35-40 olayi verene kadar 10 daha koy al onana yı kafan rahat olsun
dün sahada azman gibiydi herif
Eğer foto Sabit kalacaksaKonudan 1 gunlugune atarim bu defa.
bruma?ama old gsliler bilir
potansiyel transferlerin hepsi birşekilde biryerimizde patlamıştır
bunların içinde tek topçu ribery çıktı
o da başka türli patlattı bizi
not al dostum 80 e alalım onuda sene sonu senin istedigin olsunOnana için maalesef sergen de istiyordu burada ona da demiştim aynısını.Devre arasında Villa düzgün oynatmadığı Duran'ı bile 70e sattı geçen sene , merkezdeki en iyi oyuncusunu 60a almışken 100den aşağısına bırakmaz şuanda.He sezon sonu bile 80-90 ister en az
Babasını getiririz.Torreira gs yönetimi ile anlastı sene sonu gidecek burdan söyleyeyim
Bruma'nın parası zaten Singo gibi bir ödeme yaptık ona 12 mi 13'e mi ne almıştık. Cicaldau Morutan falan boş transferlerdi, o zaman bir grup "ooo Morutan şöyle uçar böyle kaçar" epey para harcandı evet onlarada ama gelmeden öncede belliydi, onlardan iş çıkmayacağı Feghouli dahil belliydi yani Cuguli olacağı yine Amrabat.....O zamanın parasına göre görece masraflı oyuncular cicaldau, yusuf demir, bruma falan sayılabilir işte
Bruma tutmadı yavbruma?
zaten az maçı olup da potansiyline yüksek bons verip aldığımız pek oyuncu yok.
bruma vardı tuttu. başka hatırlsmıyom.
jelert falan demeyin. adamın 120 cl maçı vardı gelmeden :d o direkt yanlış transferdi.
Böyle bir seçim hakkı sunulduğuna emin miyiz AlimYağlı mı yağsız mı? Orası önemli.
yok biz hakan alacağız dostum sıra varnot al dostum 80 e alalım onuda sene sonu senin istedigin olsun
Eğer foto Sabit kalacaksa
değerlendirmeye alabilirim teklifi