Bu duran denen herife guvenipte bu klupten iceri sokulacagina inanmak istemiyorum. Aksi halde sezonun en yogun mac vaktimini oynayacagimiz sürecte bu hergele contalari yakip da bizi alternatifsiz birak ise , osiye bir sey oldugu anda herhangi bir cl macina forvetsiz cikilmasi ihtimalinde bu transferde emegi gecen kim varsa sulalesine kufur edecegim

Şu lanetlerin formasını giyen adamları almayın şu takıma abicim ya. Loserlığı bulaştıracaksınız illa bize de. Duran transferinin en iyi yanı +4ten yemesi.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Fb'de sorun yaşasa neyse... Orası çukur zaten. 20 yaşında Arabistan'a giden, gittiği yerde tutunamayıp huzursuzluk yaratan, sevilmeyen bir topçudan bahsediyoruz. Saha içine de yansıtıyor bu kafadan kırık hallerini üstelik. 1.5 yılda A. Villa'da kazandığı değeri sıfıra indirdi.
buruk adam eder

U23 fotvet alternatifi dunyada Duran kaldi oyle mi 4 milyon maasla.

Eski fenerli taraftar sever, tr yi biliyor kafalarina mi 4 M maas.

ayrıca 27 yaşında solak bir stoper için en olgun çağda alınmasına karşı çıkmam .
Kendisinden daha önce bahsetmiştim. Ezbere boklayanlara kulak asmamak lazım; göründüğü gibi hantal değil, ayağı da gayet iyi. Hamburg 2017 de daha 19 yaşını doldurmamışken 3 milyon bonservis ödemiş. Orada düzenli olarak ilk 11 oynarken genç yaşta kaptanlık görevini de üstlenmiş, 18 kez de Hollanda U21 takımı formasi giymiş. Ancak 2020 de ACL kopmasıyla kariyeri sekteye uğramış, pandemi filan derken kendini 2023 de Samsun' da bulmuş ki 3 sezondur ligin en istikrarlı stoperlerinden biridir. Birkac ay önce Hollanda MT ile Dünya Kupasinda forma giymeyi hedeflediğini söylemişti bir röportajında; göz önünde bir ligde oynuyor olsa seçilirdi de muhtemelen.

Yabancı sinırı esnetilirse, transfer edilmesinden memnuniyet duyarım. Çok sevdigim Abdülkerim de yedek kulübesinde sırasını bekler o durumda...

20 yaşında saudiye gitmiş herif kendini değil çükünü gösterir anca heis

soyup gidecek işte

bu tip karakterleri takıma katarsanız yanarsınız

kulüpte plan program sahibi bi transfer ekibi olmadığı ortada
rezalet
Benim bir umudum var renkdas.Sampiyonlar ligi hayal kurduran bir arena.

Geri
Üst Alt