Fenerbahçenin kadro:

1. Ederson
2. Oosterwolde
3. Skriniar
4. D. Carlos
5. Semedo
6. Amrabat
7. Kante
8. Guendouzi
9. Fred
10. Talisca
11. Musaba
12. Asensio
13. Muriqi
14. Livakovic
15. Becao
16. Mimovic

U23

1. A.Brown
2. Nene
3. Amara Diouf
4. Sıdiki

Toplam 20 yabancıları var.
D. Carlos
Amrabat
Musaba
Livakovic
Becao
Mimovic

Bu 6 yabancı ile mutlaka yolları ayıracaklardır.

Her 1 adet yabancı transferi için, kalan 10 yabancıdan 1'ini göndermeleri lazım.

* Fred en büyük aday (ona da İsmail kalsın diyormuş)
* Oosterwolde?
* Semedo? (Bunun da maaşı bayağı yüksek, daha yeni de geldi, gitmeyebilir).

Örneğin 3 adam alabilmek için, bu 3 adamı göndermeleri lazım. Diğerleri kol gibi kontrat. Kolay kolay gitmez. Atıyorum Ederson, Kante gibi bir oyuncunun mevcut kontratını bırakıp gitmesi büyük sürpriz olur benim adıma. Ya da Genduzi gibi 25+ bonservis verilmiş ve maaşı yüksek bir oyuncuyu gönderebileceklerini pek sanmam.

U23ler içinde de yeni aldıkları Amara Diouf'u bir yere kiralayıp oradan 1 transfer yapabilirler.

Kısacası u23'e 1, normal yabancı olarak da 2, yani toplam max 3 oyuncu almasını bekliyorum Fb'in.

Son doneme kalirsa kiralik olsa keske

Çok bonservis istiyolar

Ederi 30 bence su an.

barisi satip aral alip,geri kalani bergwalla gommen lazim

Singo
Sallai
Sanchez
Jakobs
Torreira
Sara
Sané
Nhaga
Osimhen

faal yabanci oyuncularimiz.

Geriden geliyorum torreira Lemina davinson falan gönder diyenler var gönderelim zamanında melo ve fernandonun yeri dolduğu gibi gönderelim hemen torreira davinson muadilinin genç halini almak için 100 milyon net para lazım

Singo
Sallai
Sanchez
Jakobs
Torreira
Sara
Sané
Nhaga
Osimhen

faal yabanci oyuncularimiz.
Sara gönder. 2 adet net ismi kadroya dahil et. Dilersek Lemina'yı da güncelleyebiliriz. Can Uzun alabilirsek kadro 4 4 lük oluyor ondan sonra oyna u 23 ile. Bizimkiler yapabilir mi? Zor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ertan Süzgün:”Okan Buruk, Can Uzun’u çok istiyor. Yönetim, Okan Buruk’a bu transferi hediye etmek istiyor.”

Barış'ı isteyen PL takımı çıktı mesela 35-40 milyona. Benim Barış'ı satıp yerine Ez Abde'yi koyma ihtimalimi elimden alıyor. Barış'ı bu kuralda satamam mesela. Bardakçı'ya Arabistan'dan teklif gelse bu kuralla satma ihtimalim yok.
Bariş kendini iyi topladi sezon içinde siyah ekran sonrasinda da o sovuyla bizden çuvalla para koparmadi mi zaten benmi yanlis biliyorum ? Çuvalla maaş alan adama PL takimi teklif yapmaz yaparsada o maaşi vermez ki zaten.

Sanchez ve Torreira gitsin diyordum ama artık demiyorum. Hatta sözleşme uzatalım.

Geri
Üst Alt