Fener’e UEFA’dan üst üste cezalar gelip mali disiplin kuralları nedeniyle pahalı transfer yapılamayacağının anlaşılması ile yabancı kuralının değişmeyeceğinin açıklanması aynı zamana denk geldi

Kuralın değişmemesi net olarak bizim dezavantajımıza bir durum, çok sevinmesek iyi olur
Fenerin cezadan korktugu, cekindigi nerede gorulmus? Gene yaparlar transferlerini. Transfer sampiyonu zaten genelde onlar olur. Onemli olan bir takim olusturup olusturamayacaklari.

Fenerden bagimsiz bu sacma kuralin degismesi lazim. Ersin Duzen'in dedigine gore Kulupler Birligi federasyona hic yazili dilekce vermemis. Bence Anadolu kuluplerinden bazilari istemiyor.

Sagbek gormesek....

Singo saglikli oldugu surece 1 numara.

Sallai falan geçiniz.

Sagbekin hagisi 86.dkda topun dibine girip sinan gümüşe en zor deplasmanda asist yapiyodu

1 sene daha kalsa sampiyonduk belki sagbekin gözünün kör olduğu sezon

Como'ya 2 dönemdir şunu yaşatıyoruz

HLGJzIQWEAAO9Ia.webp

An itibari ile 8 yabancımız var ama bana kuşlardan birileri 10+4 ün kendilerine yarayacağını söylemişti

Fatih Altaylı Hacosman'ı biçiyor X'te bu adamı yönetime katılmaya ikna edebilirdik. Bunlar limiti sadece uefa'da mı aştı ligde aşmadı mı? Akıl alır gibi değil tek bir açıklama bile yapılmadı hala. Herifler olmayan limitle transfer yapıp rekabete girdi ligde

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her topçuya Icardinin menajeri gibi menajer lazım

Şu nedir ya :asd: "Mauro'nun menajeri Elio Pino çok zeki birisidir. Galatasaray'ın bu konuda yanlış hamle yapmasına müsaade etmeyecektir."

Gardi madrid den paylasım yapmıs. Camavinga çöz reis

20-30 milyon resmi teklif masaya gelirse düşünüyorlar mı düşünmüyorlar mı görürüz. Sane bence gayet değerli bir oyuncu ama sonuçta 30 yaşında bir oyuncu ve maaşı da belli bonservis vermemişiz. Böyle bir resmi teklif gelecek ve Dursun Özbek bunu kabul etmeyecek inanmam. Direk kabul eder. Barış sağ kanata geçer bize de Noa Lang, Trossard'tan biri gelir. Ufak bir ihtimal Ez Abde'yi beğendiği söyleniyordu Okan hocanın Barış giderse onu istediği haberleri vardı belki onu aldırabilir. Lakin sanmıyorum ben Sane'nin oralara gideceğini.

20-30 milyon resmi teklif masaya gelirse düşünüyorlar mı düşünmüyorlar mı görürüz. Sane bence gayet değerli bir oyuncu ama sonuçta 30 yaşında bir oyuncu ve maaşı da belli bonservis vermemişiz. Böyle bir resmi teklif gelecek ve Dursun Özbek bunu kabul etmeyecek inanmam. Direk kabul eder. Barış sağ kanata geçer bize de Noa Lang, Trossard'tan biri gelir. Ufak bir ihtimal Ez Abde'yi beğendiği söyleniyordu Okan hocanın Barış giderse onu istediği haberleri vardı belki onu aldırabilir. Lakin sanmıyorum ben Sane'nin oralara gideceğini.
Avrupa'da hala üst düzey takımlarda forma bulur. Maaş olarakta iyi kazanıyor. Arapların çekici bir tarafı yok bencede Sane için. 33 34 te isterse yine gider oraya.

Geri
Üst Alt