Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin cezadan korktugu, cekindigi nerede gorulmus? Gene yaparlar transferlerini. Transfer sampiyonu zaten genelde onlar olur. Onemli olan bir takim olusturup olusturamayacaklari.Fener’e UEFA’dan üst üste cezalar gelip mali disiplin kuralları nedeniyle pahalı transfer yapılamayacağının anlaşılması ile yabancı kuralının değişmeyeceğinin açıklanması aynı zamana denk geldi
Kuralın değişmemesi net olarak bizim dezavantajımıza bir durum, çok sevinmesek iyi olur
Aslinda bence en iyi oyuncularindan biri ama yasi 33 oldu artik. Onlar icin gayet iyi bir yedek. Ama artik surekli olarak cok dakika almasi zor.İsmail Kartal fred kalsın demiş
![]()
Kiradaki adamlarda sikinti var mi? Ilk akla gelenler Nelsson, Jelert, Cuesta ve Frankowski (bu son ikisinin kira devam ediyor olabilir).An itibari ile 8 yabancımız var ama bana kuşlardan birileri 10+4 ün kendilerine yarayacağını söylemişti
"Mauro'nun menajeri Elio Pino çok zeki birisidir. Galatasaray'ın bu konuda yanlış hamle yapmasına müsaade etmeyecektir."
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avrupa'da hala üst düzey takımlarda forma bulur. Maaş olarakta iyi kazanıyor. Arapların çekici bir tarafı yok bencede Sane için. 33 34 te isterse yine gider oraya.20-30 milyon resmi teklif masaya gelirse düşünüyorlar mı düşünmüyorlar mı görürüz. Sane bence gayet değerli bir oyuncu ama sonuçta 30 yaşında bir oyuncu ve maaşı da belli bonservis vermemişiz. Böyle bir resmi teklif gelecek ve Dursun Özbek bunu kabul etmeyecek inanmam. Direk kabul eder. Barış sağ kanata geçer bize de Noa Lang, Trossard'tan biri gelir. Ufak bir ihtimal Ez Abde'yi beğendiği söyleniyordu Okan hocanın Barış giderse onu istediği haberleri vardı belki onu aldırabilir. Lakin sanmıyorum ben Sane'nin oralara gideceğini.
Yanlis yapmislar, dogrusu bu