Liverpool maçında sahanın en iyisi Lemina, Juventus maçında Lemina, derbilerde Lemina her büyük maçta bu denli etki eden adamı gözden çıkarmak mantıklı değildi zaten.
Çok kritik katkıları oldu geçen sezon da cidden. Zor geçen Antalya maçında bile kilidi açması mühimdi. Lemina'yı göndermek yerine, yoğun fikstürde maç seçmesine gerek kalmayacak şekilde U23 transfer ile yükünü hafifletmek en doğru planlama olur.

oyuncu Manu'yu bekliyor Manu inşallah Nmecha'yı alacak konu kapanacak

Transfermarketteki 23 yaş altı tüm ortasahalara teklif götürüyoruz

Joao Gomes sanki daha ucuz Baleba ile kıyaslandığında

Gene olmayacak işlerin peşindeyiz. Dostlar alışverişte görsün

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baleba hayalim, geleceğini sanmıyorum ama çözebilirsek tarihe yazdırır ismini muazzam ötesi bir oyuncu her şey var oyuncuda full paket

Şu Lesley gelirse Lemina'nin kalması daha anlamlı olur

u23 mesela Lesley gibi Lemina'yı rotasyona atabilecek bir oyuncu. Baleba kulüpten net ayrılmak istiyor. Bildiğim kadarıyla Manu'ya gitmek istiyordu ama Manu kendisini şu an tam olarak düşünmüyor sanırım. Bir de geçen sezon performansında düşüş yaşadı o yüzden piyasası da düştü ama yine de 50'den açarlar kapıyı 35-40'tan aşağı vermezler.

Bebela’yı ilk kez duydum. Zaten burda konuşulan isimlerin %80’ini ilk kez duyuyorum genelde. Bebeye bakayım dedim transmarkttan 55 milyon değer biçmişler

Lemina mal mal paylasım yapıyor samiyen denilen bebe cıkıp kalacak diyor

Galatasaray taraftarını coluk cocuk yönlendiriyor

Leminanın kalmasını istemiyoruz

Joao Gomes sanki daha ucuz Baleba ile kıyaslandığında
Evet, onu 30 civarına getirme ihtimalin var ki diğer düşünen takımlar başka oyunculara gitti ama u23'e uymuyor. Sara giderse olur bence. Şu an tek u23 üstü hak Can'ın olmama durumuna göre 10 no için bekletilir ve orada kullanılır.

Tolgahan'ın 1 ay önceden U23 listesinde yer alıyor diyerek yazdığı isimler bunlar. 2-3 isim tutturup ünlenen duyumcular gördük de bu Tolgahan farklı seviye harbiden.

Geri
Üst Alt