Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.378
- 6.369
- 768
Nedim v.duran transfer nöbetinde enteresan biçimde son derece aktif bu konunun takipçisi olacağım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalışan yönetime herşey mümkün bizimki gibi pasif yönetime en ufak iş bile zorOndan çıkamazsın Araplara gidemez o maaşı kimse ödemez o girdi.
Taliscayi acun istiyor oraya cakarlar
Overpay biz de yapıyoruz, ama başkan singo dan sonra akıllandı ondan bence acele etmeyecekler. Yine yapsak yine alırız da bizim çok transfere ihtiyacımız yok.Gardi hiç karışmasın aynı maliyete bu yönetim trossard alamaz. Overpay diyorsun da bizim yönetim her transferde zaten overpayin kitabını yazıyor, hiç öyle makul fiyatlara adam falan da almıyorlar
sebebini bende bilmiyorum bi an gaza geldimNedim v.duran transfer nöbetinde enteresan biçimde son derece aktif bu konunun takipçisi olacağım
Birazdan dövüş çikar yine bu adami gs de nasıl istiyonuz diye yapmamüthiş topçu kaptırmayalım

Gözü kararttı namussuzlar ne olursa olsun avrupa'dan men bile olsa ligi alacaz derdindelerUefadan ceza yiyen adamlar 45e adam alıyor komedi
Akıllandıklarını hiç sanmıyorum gidip can peşinde koşuyorlar, transferde pazarlık bir beceridir bizimkilerde o yok. Diğer konuya gelirsek bizim en az 5 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var, bu kadro düşüşteOverpay biz de yapıyoruz, ama başkan singo dan sonra akıllandı ondan bence acele etmeyecekler. Yine yapsak yine alırız da bizim çok transfere ihtiyacımız yok.
Gardi konusunda katılıyorum
greenwood gelirse süper lig tarihinin en iyi kanat oyuncusu olur kefili benim tutmazsa parasını vereceğim