Gardi hiç karışmasın aynı maliyete bu yönetim trossard alamaz. Overpay diyorsun da bizim yönetim her transferde zaten overpayin kitabını yazıyor, hiç öyle makul fiyatlara adam falan da almıyorlar
Overpay biz de yapıyoruz, ama başkan singo dan sonra akıllandı ondan bence acele etmeyecekler. Yine yapsak yine alırız da bizim çok transfere ihtiyacımız yok.

Gardi konusunda katılıyorum

Ben trossardı beğenmem de bjk işi ne alaka onu anlayamadım biraz fazla bir düşüş değil mi daha yeni şl finali oynamış arsenal topçusu bjkde ne arıyor

biz de hala İcardi'yi bekliyoruz biraz tatil yapsın 15 ağustos gibi kabul eder

güya limit bizde para bizde o bizde ama saçma sapan sporlara proje falan yapılıyor yazıklar olsun valla cidden

Ben ggyim hepinize kolay gelsin bi 15-20 gün dk harici futbolla ilişiğimi kesiyorum

Temmuz’un 4’ne geldik en çok konuşulan 1. isim Icardi, 2.isim Duran

Yönetim kerameti kendinde sayıyor, bu takım bu yönetim sayesinde değil, bu yönetime rağmen şampiyon oldu

Overpay biz de yapıyoruz, ama başkan singo dan sonra akıllandı ondan bence acele etmeyecekler. Yine yapsak yine alırız da bizim çok transfere ihtiyacımız yok.

Gardi konusunda katılıyorum
Akıllandıklarını hiç sanmıyorum gidip can peşinde koşuyorlar, transferde pazarlık bir beceridir bizimkilerde o yok. Diğer konuya gelirsek bizim en az 5 kaliteli oyuncuya ihtiyacımız var, bu kadro düşüşte

Yeşil vadi için bir iş var yazan duyumcuya bağış mağış nude, ne varsa göndercem.

Geri
Üst Alt