- 22 Ağustos 2010
- 32.751
- 37.514
- 3.033
mitjlyand'a elenip köyferans'a kalırlarsa, o turnuvada her şey olabilir.Ruyamda tjk Avrupa kupasi kazandi. Hayirdir insaAllah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mitjlyand'a elenip köyferans'a kalırlarsa, o turnuvada her şey olabilir.Ruyamda tjk Avrupa kupasi kazandi. Hayirdir insaAllah
bu sezon köyferans ligi çetin geçecek baltacım sağlam takımlar mevcutmitjlyand'a elenip köyferans'a kalırlarsa, o turnuvada her şey olabilir.
Oydu zatenmitjlyand'a elenip köyferans'a kalırlarsa, o turnuvada her şey olabilir.
avrupa liginde juve-milan gibi sağlam takımlar olduğunu biliyorum da, köyferans'ta kimler var?bu sezon köyferans ligi çetin geçecek baltacım sağlam takımlar mevcut
Bu tuzagin butun kurbanlarinin sesi oldun. Tesekkurler.PEs etmedim hepsine bastim
Ekli dosyayı görüntüle 327550
Yeni bahanesi en güzeli. Bu inşaat bahanesiyle fb'ye en az 2 şampiyonluk hediye ederSusun dursun inşaat yapacak
Sponsor bulamıyorsan futbolun parasına göz dikip inşaat yapmayacaksın.Futbol bu kulübün lokomotifi
Taraftar o kadar formayı o kadar ürünü voleybol sahası yapılsın diye almadı
Lokomotifi devirirsen kulübü komple batırırsın
Brighton Atalanta Freiburg Monaco ajax braga şimdilik en sağlam bunlaravrupa liginde juve-milan gibi sağlam takımlar olduğunu biliyorum da, köyferans'ta kimler var?
takımlarBrighton Atalanta Freiburg Monaco ajax braga şimdilik en sağlam bunlar
scout şefi yapalım bu adamıVitor cidden topcudan anlıyor
Bu eustaquioyu fbye getirmeye çalışmıştı
Ortasahaya adam almayalım ama greenwoodu alalım razıyım öyle bir transfer, bu adam Türkiyeye düşüyorsa bir şekil girmek lazım, fbye gelirse dengeler değişir.greenwood gelirse süper lig tarihinin en iyi kanat oyuncusu olur kefili benim tutmazsa parasını vereceğim