- 26 Ocak 2021
- 41.014
- 40.266
- 3.078
Her transfer döneminde ayni şeyi yaşıyoruz ya 7 yada 8.dönem falan bu sanırım kurtulamiyoruz maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
illa ki arka planda bir şeyler olup bitiyordur bizim adımıza da. muhabirler her gece bir şeyler yazıp çiziyorlar, algı için, etkileşim için. bunların bir kısmı olur, bir kısmı olmaz. işin sonunda, 2 eylül'de göreceğiz. umarım biz daha iyi bir dönem geçiririz ve sene sonunda yine şampiyon oluruz. rakibimizin mevcut kadrosu yapılanmak için oldukça dezavantajlı ve aynı zamanda uefa kıskacındalar. bazı hamleleri öyle kolaylıkla yapacaklarını sanmıyorum. bizim de hamlelerimiz olacaktır elbet. beklemek lazım.Abi yok yani bu tamamen sinirsel bir durum artık yoksa tabiiki tek oyuncuyla da bir şey olmuyor ama yani bizde saçma sapan isimler konuşuluyor bunlar gezip duruyor şans işiyle her dönemi geçiriyoruz yani tüm transferler karavana.Madem öyleyse gidip artık rekor para falan bilmem ne varsa gidip net alacaksın işte yani vereceksin abi
Osi gibi imkansizida basariyorlar ama oyle yada boyleYıllarca aynı şeyleri yaşamadık mı renktaş. Sonra o gelmedi bunu kulübü vermedi falan diyorlar. Getire getire son gün Vecino İlkay gibi vasat veya pili bitmiş oyuncuları getiriyorlar.
Iyi bari alamamışlar
bende bunu anlamıyorum bjkye karşı gereksiz bi övgü var hep acaba biz olamazsak jk olsun kaygısından mıdır nedir çözemedimo değil de gscimbom her sene bjkyi şampiyon ilan ediyor
son 2 senedir sürekli bu aylarda bjk övgüleri olur bakın fener bile değil
her sezon başında da yazdım fener ile bizden 15-20den aşağı yemezler diye
bu sene de yüzde 75 üçüncüler ve yüzde 25 ikinci olurlar
ama galatasaray taraftarı bjk yönetimi bile övüyorsa bu takım da bu hoca da bu yönetim de bu taraftara fazla demektir
bjk yönetimi de övmezsin abi
2 gün önce gitmişler zaten hocamİnandın mı renkdaş, klasik aziz. Gizli yürütmek istiyor transfer işlerini. Özellikle yalanladıysa doğrudur