Her transfer döneminde ayni şeyi yaşıyoruz ya 7 yada 8.dönem falan bu sanırım kurtulamiyoruz maalesef.

Niye her sene ağlıyorsunuz oğlum siz? .
Öyle yorumlar var ki, sanki biz 4 senedir şampiyon olamamışız.
Tövbe tövbe… Biraz sabredin. İstenilen transferler gelmezse o zaman eleştirirsiniz. “Süper Lig şampiyonluğu yetmez” dediniz bu sene Avrupa’da da az çok bir şey yaptık.

Abi yok yani bu tamamen sinirsel bir durum artık yoksa tabiiki tek oyuncuyla da bir şey olmuyor ama yani bizde saçma sapan isimler konuşuluyor bunlar gezip duruyor şans işiyle her dönemi geçiriyoruz yani tüm transferler karavana.Madem öyleyse gidip artık rekor para falan bilmem ne varsa gidip net alacaksın işte yani vereceksin abi
illa ki arka planda bir şeyler olup bitiyordur bizim adımıza da. muhabirler her gece bir şeyler yazıp çiziyorlar, algı için, etkileşim için. bunların bir kısmı olur, bir kısmı olmaz. işin sonunda, 2 eylül'de göreceğiz. umarım biz daha iyi bir dönem geçiririz ve sene sonunda yine şampiyon oluruz. rakibimizin mevcut kadrosu yapılanmak için oldukça dezavantajlı ve aynı zamanda uefa kıskacındalar. bazı hamleleri öyle kolaylıkla yapacaklarını sanmıyorum. bizim de hamlelerimiz olacaktır elbet. beklemek lazım.

Gidenleri sağlıklı belirlemedigimiz bi ortamda kimseyi alamayız

Bizim asıl değişime ortasahada ve 10 numarada ihtiyaç varken,sagbekte fazlalık varken

Bu iki mevkide arızalı ve zamanı dolanlari yollamak gerekiyodu

HMaCbiTWMAAzA2o

Yıllarca aynı şeyleri yaşamadık mı renktaş. Sonra o gelmedi bunu kulübü vermedi falan diyorlar. Getire getire son gün Vecino İlkay gibi vasat veya pili bitmiş oyuncuları getiriyorlar.
Osi gibi imkansizida basariyorlar ama oyle yada boyle

Son düzenleme:
Aziz'e tanimiyormusunu yaw

Yalanladiysa ilgileniyorlar demek bu

o değil de gscimbom her sene bjkyi şampiyon ilan ediyor

son 2 senedir sürekli bu aylarda bjk övgüleri olur bakın fener bile değil

her sezon başında da yazdım fener ile bizden 15-20den aşağı yemezler diye

bu sene de yüzde 75 üçüncüler ve yüzde 25 ikinci olurlar

ama galatasaray taraftarı bjk yönetimi bile övüyorsa bu takım da bu hoca da bu yönetim de bu taraftara fazla demektir

bjk yönetimi de övmezsin abi

Ya zaten 2 gün önce görüşmusler ve 30+5e red yemisler

Mevzu o sanırım

Yağız da yalan söylemiş ya da sallamış oldu bu durumda

o değil de gscimbom her sene bjkyi şampiyon ilan ediyor

son 2 senedir sürekli bu aylarda bjk övgüleri olur bakın fener bile değil

her sezon başında da yazdım fener ile bizden 15-20den aşağı yemezler diye

bu sene de yüzde 75 üçüncüler ve yüzde 25 ikinci olurlar

ama galatasaray taraftarı bjk yönetimi bile övüyorsa bu takım da bu hoca da bu yönetim de bu taraftara fazla demektir

bjk yönetimi de övmezsin abi
bende bunu anlamıyorum bjkye karşı gereksiz bi övgü var hep acaba biz olamazsak jk olsun kaygısından mıdır nedir çözemedim

Geri
Üst Alt