Kendimi bildim bileli transferler kampa yetişmez orayı artık kanıksadık maalesef tamam ama 1 tane bile mi adam alınmaz ihtiyaç olan mevkilere ?
Hadi ilk 11 olanlar maliyetli olduğu için uzadı diyelim, kadro genişliği için lazım olan oyuncularda mı alınamıyor ?

Tek sezonda ıkına ıkına gol atan Bertuğ 15 milyon istenen yerde 13 Aral bedava

Beceriksizler tüm oyuncuları kaçırıp sonra oyuncu yok derler

Diger takimlarin (ozellikle fener ve bjk) ne yaptigina asiri takiliyorsunuz. Fenerde para bitmez derken adamlar maddi buhran geciriyor, bjk de geleceginden kullanabilecegi son hamleleri. Oralara takilmamaniz lazim.

Bize gelince zaten sene boyu yaptigimiz elestirilerin hakli kisimlari oldugunu tecrube ediyoruz her yaz. Sezonu sampiyon bitirince yonetim ayni kafa ile resetliyor. Muhtemelen yine gec kalinmis surecler ile kazik yiyecegimiz transferler olma ihtimali var.

Ben saldim baya transfer planlama muhabbetini, yoruyor surekli ayni seyler hakkinda sinirlenmek.

Geçen sezon oyuncular ve teknik ekip çabasıyla sehven şampiyon olduk. Bu sezon bu yönetim bizi şampiyon yapmamak için ekstra çabalayacak

Aral Şimşir'i kaçırmamak lazımdı bunlar ne yapıyor anlamıyorum, Can Uzun 5-6m iken almadık, şimdi Başar 7m'ye Lille'ye gidecek yazıklar olsun ya

Sakin olmakta fayda gormekteyim

Ulan sanki çok matah bişeylermiş gibi kira+opsiyon çekiyorlar herkese. Normal ikna ettinizde fonksiyonunu deniyosunuz

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun baskan bizim takimi heralde yanlis hatirliyor, ucan kacan bir takimimiz var, Süper ligde gelen giden 4-5 gol atiyoruz diye düsünüyor. Bu takima ciddi yeni oyuncular gerek, rakiplerimizle aramizi iyice acmamiz gerek, hele bu tarihi besinci kez üst üste sammpiyon olma firsati varkene transferde bu denli sesiz kalmamiz hic hos degil

Genç oyuncu transfer edilecek denilince yönetim ve teknik direktörümüz şok oldu

Şokun etkisi geçene kadar bekleyeceğiz mecburen

benim psikolojik sınırım kampın ilk günü. ondan sonra yönetime girişeceğim

Geri
Üst Alt