Basar Onal suan Aral Simsir'den daha ucuz olabilir ama onun seviyesi ile ayni mi derseniz bence degil. Bunu da hesaba katmak lazim.

Van Dijk gelmiyorsa Calvin Bassey'e gidelim. Aşırı atletik bir defans hattımız olur. Singo'nun sakatlanmayacağını bilsem kalsın derim ama satılmalı ona güven olmaz. Sağ beke de Wan Bissaka veya Guela Doue'yi alıp defans hattını tamamlayalım.

Takıma katılabilecek kaliteli yetenekli potansiyeli yüksek yerli oyuncuları takıma katmalıyız

Kaliteli yerli oyuncu fazlalılığı kulübümüze ilerde değişebilecek her türlü yabancı kuralına karşı bağışıklık kazandırır

Ayrıca kaliteli ve karakterli yerli oyuncular aidiyet ve sahiplenme duygusu takımda birlik ve beraberliği arttırırlar

Can Uzun > Barış. Nasıl güçlenmiş olmuyorsun? Kalite ve yaş olarak Can daha önde. Ayrıca forvet ve 10 numara da oynayabiliyor. Aral da iyi bir back-up olur.

can uzunun şu an için kanat olarak barışdan iyi olduğuna dair bir kanıt yok

geçen sene iki liverpool iki juventus maçının kahramanı barış

Frankfurt’a alınamayacak Can’ı almaya giderken , eldeki alınabilecek Aral’dan da olacağız herhalde

REnkdaşlar gercekten X'de yazildigi gibi "transfer icin para yok o yuzden transfer yapilmayacak" lafları doğru mu?

REnkdaşlar gercekten X'de yazildigi gibi "transfer icin para yok o yuzden transfer yapilmayacak" lafları doğru mu?

Benim tahminim şu; Paraların büyük bir kısmı büyük bir transfere harcanacak. Genç oyuncu kotasını ise yabancı kuralının seneye yeni TFF ile değişeceğini düşünmelerinden dolayı geçici oyuncularla geçiştirecekler. Dünya kupası sonrası özellikle genç oyuncu pazarı şişik. Hem yıldız orta saha/10 numara hem pahalı gençler bir arada olmuyor gibi duruyor.

can uzunun şu an için kanat olarak barışdan iyi olduğuna dair bir kanıt yok

geçen sene iki liverpool iki juventus maçının kahramanı barış
Can daha yetenekli. Alman altyapısı var. Fundamentali daha iyi. Yaşı da genç aralarında 5.5 yaş farkı var. Şu an bile kulübü 40-45 istiyor. 2 sene sonra daha da değerlenince nasıl alacaksın? Kenan gibi 100 olabilir sonra kafamızı taşlara vururuz artık keşke alabilecek imkanımız varken alabilseydik diye. Barış bu sene iyi oynadığı kadar bir o kadar da berbat maçlar çıkardı. Boş kaleye kaç tane atamadığı maç var. Uzaktan gol attığını da ben hatırlamıyorum. Tek avantajı iyi bir fiziği var o kadar.

Yalan, para var ama dursun liselilerin baskısıyla salon yapmak istiyor. Elit liseli takımı su topu, voleybol, basketbol falan izlemek istiyormuş
Hay amatör branşlarına emi! Nolcak abi bu branşlarda iyi olsan! fb gecen sene EL kazandi ama futbolda lig sampiyonlugu icin feda ederler o EL'yi!

gidip alın bu herifi

su laflara bak agzi balık kokan heriflere d…k konusu yaptiniz kulübü rezil herifler

adamlara gücünü göstermezler dalga geçerler haklılar.
burada yazıyorum rakipler kime teklif yapıyorsa 2 katını vereceksin kafasını karıştıracaksın, almıyorsan fiyat artıracaksın.
Ts, bjk, fener fark etmez hepsine bunu yapacaksın ama hal centilmenlik deniyor

Geri
Üst Alt