32 yasindaki adama 18-20m bonservis, ustune yillik 8-9m Euro mu verelim? Icardi diyeceksin. Icardi daha genc geldi. Trossard kac senelik sozlesme yapacak bir de? 36 yasina kadar yapar sanirim.
Mesele trossard değil ki onu almayalım o maliyete tamam ama daha iyisini alacak mıyız? Mesele bu yani benim için bu en azindan forumun genelini bilmiyorum. Eğer daha iyisini de almazsak neden ortada iyi olabilecek biri varken almadık demek makul bir soru bence.

Beğenmiyorsan TS yi tut. Hadi yallah bordomavi.net te üyelik açmaya.
1000014191.webp

simitçi kahveci gazozcuuuuuuuuuuuuuu
Olum adam orada ona mi laf vuruyor cimbizla çekip almak olur bu lafı. Erden timura muteahhit demek gibi bir sey kavukcuya simitci demek erden timura da zamanında denildi bilmiyor değiliz muteahhit diye ne yaptilar , hakaret mi ettiler adama mesela?

Olum adam orada ona mi laf vuruyor cimbizla çekip almak olur bu lafı. Erden timura muteahhit demek gibi bir sey kavukcuya simitci demek erden timura da zamanında denildi bilmiyor değiliz muteahhit diye ne yaptilar , hakaret mi ettiler adama mesela?
yahu it sahibinden çok ses çıkartır o hesap bu da

gs'da an itibariyle 4 hücum oyuncusu bulunmaktadır. 4.
sane, barış, yunus, osimhen. hangi yerli kanat alternatifinden bahsediyor bunlar? :D

bu sene 32 girecek cengiz sun
Evet daha girmemiş işte

Mesele trossard değil ki onu almayalım o maliyete tamam ama daha iyisini alacak mıyız? Mesele bu yani benim için bu en azindan forumun genelini bilmiyorum. Eğer daha iyisini de almazsak neden ortada iyi olabilecek biri varken almadık demek makul bir soru bence.
Evet asıl anlatmak istediğim bu. F/P olarak sanki daha iyi birilerini bulabilecekler gibi her defasında işleri ağırdan alıp beklediklerinde ne oluyor onu diyorum.

Simitci de nasil bir hakaret var anlatabilirmisin? Rtaş rica ediyorum
Aşağılama var. Hukuksal olarak bir hakaret sayılmaz ama kurduğu cümlelerden hakaret amacını taşıdığını anlamak zor olmasa gerek. Zamanında Erden Timur'a yapılan inşaatçı, atanmış vb. gibi söylemlerin divanda hangi amaçla söylendiğinin anlaşılmasının kolay olduğu gibi.

Çok ciddi bişey diyecem, ben yönetim yerinde olsam muhabirleri çağırırım fırça kayarım

saçma sapan haberler veriyorlar, gerçelikle alakası olmayan bilgiler veriyorlar, yönetimi kurtarayım derdine düşüp saçma sapan yorumlar yapıyorlar. Bunların açıklamaları tepkiyi daha çok arttırıyor

gs'da an itibariyle 4 hücum oyuncusu bulunmaktadır. 4.
sane, barış, yunus, osimhen. hangi yerli kanat alternatifinden bahsediyor bunlar? :D

okan a o.saha transferi sorulunca berkan ı fln da saymasi gibi

herif planlama isini ögrenemedi ögrenemiyor

5.yılı yani öhh be

Yönetim muhabir canavarını kendi oluşturdu Hatipoğlu'nun bile muhabiri var böyle kulüp yöneticiliği mi olur. 3 gündür çıkan haberler Kavukçu tarafından servis ediliyor muhtemelen transferde yetkiyi tam alamadı engelleniyorum mesajı veriyor kendince.

Aşağılama var. Hukuksal olarak bir hakaret sayılmaz ama kurduğu cümlelerden hakaret amacını taşıdığını anlamak zor olmasa gerek. Zamanında Erden Timur'a yapılan inşaatçı, atanmış vb. gibi söylemlerin divanda hangi amaçla söylendiğinin anlaşılmasının kolay olduğu gibi.
Asagilama oldugunu dusunmuyorum rtaş bende muteahhit dediklerini yazmistim erden timura evet, ki bence orada da bi hakaret yok. Asıl mesleklerinin futbolla alakasi olmamasina dem vurup profesyonel bir yapı yok demeye getirmiş burada ki herkesin de dedigi gibi sadece.

Geri
Üst Alt