Aziz Yıldırım mi çağırdı Gardi'yi?

X'te öyle iddia edenler var.

20 yıldır clye gidemeyen takım greenwood alıp sen sağa sola kiralık teklif yapıyosun ya tutarsa diye bunun adı çapsızlıktır

Şerefsiz roma almalı artık çok uzattılar. Yıllardır bok gibi transferlere paraları döktüler şimdi bekşiyorlar
Alırlar bence 45 vermişler 5 te bonus ekler alırlar
Roma taraftarı baya baskı yapıyor
Fener teklif yükseltmeyecekmis aziz inattir geri basmaz Marsilya daha inat tek kuruş inmez Napoli gibi kadro dışı yapar yine o parayı alır Romaya hayırlı olsun demek düşer
Birde United payı olduğu için indirim filan sokmez

Gardi FB ile çalışacak artık gibisinden bir twit gördüm kalbim sıkıştı

Aziz Yıldırım mi çağırdı Gardi'yi?

X'te öyle iddia edenler var.
Sen adam hakkında haber yaptırmana rağmen adamı beklersen olacağı budur. Adamın senle çalışma sebebi sadece Okan Buruk onu da diyeyim. Yoksa çoktan selamı keserdi. Ayrıca ben yinede Galatasaraya çalışacağını Okan Buruk nedeniyle beklyorum.

Santraforu osimhen olan kanadının birinde sane diğerinde barış Alper olan takımın taraftarı grenwood diye ölüyor harbiden komik komple feneri toplasan şu üçü etmez bize lazım olan adam greenwood falan değil bize 10 numara ve 6 numara lazım

Santraforu osimhen olan kanadının birinde sane diğerinde barış Alper olan takımın taraftarı grenwood diye ölüyor harbiden komik komple feneri toplasan şu üçü etmez bize lazım olan adam greenwood falan değil bize 10 numara ve 6 numara lazım
Şu tecavüz olayı olmasa İngiltere'nin son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri greenwood
Şu anda top 5 te oynuyordu
İngiliz milli takımının banko oyuncuydu
Daha 24 yaşında bu çocuk ve yetenek seti inanılmaz bir seviyede her şey var nerdeyse şut pas dripling gol asist
Yunus Baris Sane Sallai Jelert ustune 10 kişi daha koy Greenwood yetenek seviyesine ulasamazsin
Sane nin city gunleri anca yarışabilir Greenwood ile gelirse bu ligte acaip işler yapar dilerim gelmez

Geri
Üst Alt