tek bir tane olumlu haber olmaz mı ya bir kulüpte ? Dursun özbekle sınanmak çok zor yorucu moral bozucu

Futbolculara vazgecilmez olarak bakarsak hicbir oyuncuyu satamayiz yabanci kuraliyla bas edemeyiz.Davinsondan 3 sezon istedigimiz verimi aldik oyuncularda doymusluk var.Lemina İcardi ve talibi varken Davinsondan cikip yasi genc kalite transferlere gitmek lazim
10+4 varken sağbeke iki kontenjan harcanmaz. Sallai/singo ikilisinden birinden çıkıp, sanchez’in yanına üst seviye bir stoper monte etmek, sanchez’i satmaktan çok daha mantıklı.

10+4 varken sağbeke iki kontenjan harcanmaz. Sallai/singo ikilisinden birinden çıkıp, sanchez’in yanına üst seviye bir stoper monte etmek, sanchez’i satmaktan çok daha mantıklı.
Talibi varsa satarsin yoksa talibi olana yonelirsin.Davinsonda gecen sene cok iyi degildi.Sag bek olarak bakarsak Sallai nin de gitmesi gerektigini dusunuyorum

Ben CL rakiplerini görmeden transfer yapmazdim. Rakipler basit olursa icimizden cözeriz, rakipler zor olursa fazla para harcamaya degmez
Bu mantalite cok yanlis sampiyonlar liginde icimizden cozmeye kalkarsak icimizden gecerler basit takim cikti diyelim hedef ilk 8 e girmek olur zor rakip cikarsa ilk 24 olur ancak ne olursa olsun transfer olmadan olmaz.

Oyuncuyu bıraktığın Trabzon anana sovuyor. Transferde seninle dalga geçen Başakşehir e Fenerbahçe’ye oyuncu hediye ediyorsun. Siz ancak dernekte şampiyonluk kutlayın. İllaki küfür kıyamet gönderilmek sanırım istedikleri. Kimse 4 sene şampiyonluk hatırlamaz son sene rezil olur tarihin en kötü başkanı olarak anılırsın.

8 çok elzem değil 6 ve 10 sol stoper orta saha komple değişmez sara ve torreira dönüşümlü oynarlar 8 de osimhenin yanına kanatlardada oynayabilen yedek forvet yeterli olur
Kesinlikle Elzem..toru geçtimde sara falan ancak alternatif olur.orada bile olmazda işte iyi bir orta saha ve kadro kurulumunda sırıtmaz.Heleki 10 nota can falan gelecekse net 6-8 lazım.

Bizimkiler Gardi ile görüştüyse kesin seninle bu sene çalışmak istemiyoruz demişlerdir.

Gardi olmasa 2 sene önce kiralık Osimhen gelmeyecek, iki şampiyonluğumuz eksik olacak ve şimdi takımı komple değiştirmeye çalışıyor olacaktık

Futbolculara vazgecilmez olarak bakarsak hicbir oyuncuyu satamayiz yabanci kuraliyla bas edemeyiz.Davinsondan 3 sezon istedigimiz verimi aldik oyuncularda doymusluk var.Lemina İcardi ve talibi varken Davinsondan cikip yasi genc kalite transferlere gitmek lazim
Davinsondan çıkıp davinsondan alabileceğin verimi verebilecek önerileri görelim. Sözleşmesi olan her sene de 4000 dakikayı da geçecek

Stutgart'tan bize gelmesini isterdim bize 10 no'da istediğimiz özellikleri kazandırabilecek bir oyuncuydu. Arabistan'dan u23'e de uymuyorken başka seçeneklere bakmak doğru olur sanki.

Geri
Üst Alt