Herkes sakin olsun dursun özbek transferi ele aldı
1000029180.webp

Dursun şu an istifa etse Beylikdüzü meydanında lokma döktürürüm öyle sevmiyorum ama Galatasaray'ın büyüklüğüne inanıyorum yine bir yolla düzlüğe çıkarız rahat ol.
Orası öyle gs çok büyük ama yönetimi anadolu takımı yönetimleri gibi vizyonsuz ve beceriksiz. Taraftar bunu hazmedemiyor

abi noldu u23 genç oyuncu vs pervaneydiniz

fb ve bjk iki oyuncu alınca birden can uzun'a bile çöp çekmeye başladınız :asd:

Şu Greenwood’da patlasa Lookman gibi. Öyle ahlar vahlar ettiğimden de değil ama bu kadar heveslenip kursaklarında kalmasını izlemek, bizim yıldız indirmemizden daha keyifli.

Greenwood’a karşılık Leao çekeriz üstüne Barış satılır yerli olarak 10 numaraya Can Uzun gelir

Şampiyonluğun ertesi günü bunlar kulüp binasının kapısını bakkal gibi kilitleyip tatile çıktı herhalde. 2 ay hiç bir şey yapmayıp sadece tatil yapan yönetim dünyada bulamazsın. İnanılmaz birşey ve bunu her transfer döneminde yapıyorlar

Niye alalım ki İcardi tatilini bitirsin 5 m Euro’ya temiz maaş var
Şu muhabbet sıkmadı mı artık. Senin yöneticilerin aptallık peşindeyse burada icardiye değil git yönetimine kus kusacağını.

Artık şu saçma muhabbetlere son verseniz.
Sözleşme uzatmadı demek ki istemiyor herif bitti gitti. Senin yönetimin gitsin başkasını alsın.
İcardi mehmet özbeki kaçırdı da beni bekleyeceksiniz mi dedi.

Büyük başkan Bruno’yu, Van Dijk’ı, Camavinga’yı alacak arkadaşlar.

Az biraz sabır. Hele bir kaç aya yabancı sınırı konusu belli olsun (!) hamleler yapılacak

Şampiyonluğun ertesi günü bunlar kulüp binasının kapısını bakkal gibi kilitleyip tatile çıktı herhalde. 2 ay hiç bir şey yapmayıp sadece tatil yapan yönetim dünyada bulamazsın. İnanılmaz birşey ve bunu her transfer döneminde yapıyorlar
Aynen öyle yaptılar, sadece onlar değil hoca da aynını yaptı ve göbek salmış topçularımıza bakarak hepsinin saldığını görebiliriz. 2 ayda oturup tek kelime futbol dahi konuştuklarını düşünmüyorum o derece umursamaz bir ekip baştan aşağı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu muhabbet sıkmadı mı artık. Senin yöneticilerin aptallık peşindeyse burada icardiye değil git yönetimine kus kusacağını.

Artık şu saçma muhabbetlere son verseniz.
Sözleşme uzatmadı demek ki istemiyor herif bitti gitti. Senin yönetimin gitsin başkasını alsın.
İcardi mehmet özbeki kaçırdı da beni bekleyeceksiniz mi dedi.
İcardinin zerre suçu yok adam zorla kontrat istemiyor hatta teklif edileni bile reddetti. Sırf transfer yapmak zorunda kalmamak icin kontrat öneren yönetimde suç.

Betisdeki abde tam bizim topçuda bunlarda onu alabilecek kalibre yok sorun o

Encisoyu millet istiyo da bu herif bildiğin geçiş oyuncusuydu izlediğim kadarıyla hiç kapalı savunmaya karşı izlemedik paraguaydaki performansı yanıltıcı olabilir. Bize inceci kapalı savunmaların arasında iş yapacak mental ve teknik güce sahip baba bir adam lazım. Enciso o yükü kaldıramaz

Geri
Üst Alt