Birşeyi çok merak ediyorum.
Transferi erkenden yapıp bitiren takımlar ligimizde kaç defa şampiyon oldu?
Yani çok ya da erkenden transfer yapanlar mı daha çok şampiyon oluyor
Ben de birşeyi merak ediyorum sence bunlar geç ama güzel transfer yapmak için mi bekliyor yoksa plansız, beceriksiz oldukları için mi ve daha çok tatil yapalım diye mi geç transfer yapıyor sürekli

---------------uç-----------------

singo - sançez - pavloviç - jacobs

-----torreira - joao gomes

sane ----- batrakov ----- rashford

------------osimen

Adam fransada 30 gol asist yapmış, burada her türlü fazlasını yapacak. Osimhen geçen sene ligi sallamadı bile, inş aldığı paranın hakkını bu sene ligde verir, şampiyonlar liginde verdi
Adam sakattı lan ligi nasıl sallamadı. Herif olmadığı zaman ışık görmüş tavşan gibiydi takım. Her sene aralıksız fenerin her yerini yalıyorsun

Ali geceye tekrardan bloklama zamani geldi, adam paso agliyor.
Ben her transfer dönemi aynıyım, yangını yaparım. Ki her transfer dönemi biz haklı çıkıyoruz, kasım aralık ayında bir avrupa deplasmanında yedekte bir tane bile oyuncu görmediğinden anlıyorsun bunu.

Ayrıca benim takımım 4 sene üst üste şampiyon, şampiyonlar ligine biz gidiyoruz, en çok forma en çok kombine en çok bilmem ne biz satıyoruz.

Ligin en iyi kalecisi, stoperi, beki, orta sahası, kanadı 10 numarası ve santraforu hepsi bizde olacak hepsi bizde olmasını savunuyorum. Bunun gayet doğal olması gerekiyor

Cok basit anatilik bir hesap yapalım başkan ligin en iyisi sende ama en iyi 2. si ve 3. su ve 4.su karsıda olunca kaybediyorsun.
Osimhen dısında ligin sonunda bitmeyen kim vardı takımda?
şu an gözün kapalı kimin performansına güvenirsin.
Oyuncunu boklamak degil mevzu gercekleri kabul etmek.
Sen gecen senenin üstüne henuz bisey koymadın hatta Lang ve Boey gibi oynattıgın adamları kaybettin.
Adamlar senle gecen sene kafa kafaya geldi zaten o zaman da ligin en iyisi sendeydi.
Üstüne simdi toplamda 100 m luk tranfder koyuyor sahaya hala ligin en iyisi bende diye gezersen kasımda bu sene de olmasın seneye bakalım dersin.
Hani gecen sene ligi nisanda falan bitirmiş olsak diyecegim zaten fersah fersah ondeydik
Zaten son nefeste sampiyon olduk hatta belki 2 mac daha olsa olamazdık o oyunla.
Şu an size bu kadronun hala ligin en iyisi olduguna ikna eden nedir ben anlamadım
Kalede iyiyim forvette iyiyim stoperde iyiyim bekte iyiyim ligin yerlilerinde iyiyim. Orta saha ve 10 numara elzem.

Nerdeyse 10. Yapacan takımı.

En iyi 2-3-4 kimmiş yav söyle bir bakayım. Gotunu bokladiginiz Abdülkerim gibi adamları olsa geçen sene şampiyondular o son dakika gollerini yemezlerdi.

Çok ezikliyorsunuz takımı mabadimiz arsa çıktığı için Tokat hepimize şart

Cok basit anatilik bir hesap yapalım başkan ligin en iyisi sende ama en iyi 2. si ve 3. su ve 4.su karsıda olunca kaybediyorsun.
Osimhen dısında ligin sonunda bitmeyen kim vardı takımda?
şu an gözün kapalı kimin performansına güvenirsin.
Oyuncunu boklamak degil mevzu gercekleri kabul etmek.
Sen gecen senenin üstüne henuz bisey koymadın hatta Lang ve Boey gibi oynattıgın adamları kaybettin.
Adamlar senle gecen sene kafa kafaya geldi zaten o zaman da ligin en iyisi sendeydi.
Üstüne simdi toplamda 100 m luk tranfder koyuyor sahaya hala ligin en iyisi bende diye gezersen kasımda bu sene de olmasın seneye bakalım dersin.
Hani gecen sene ligi nisanda falan bitirmiş olsak diyecegim zaten fersah fersah ondeydik
Zaten son nefeste sampiyon olduk hatta belki 2 mac daha olsa olamazdık o oyunla.
Şu an size bu kadronun hala ligin en iyisi olduguna ikna eden nedir ben anlamadım
kimmiş o 2.3.4. sü?

geçen sene bütün kupaları vermeye talip olan günay isimli şahsın yerine doğan alemdarı almamak hangi zeka ürününün parçası acaba

Burası bundesliga degil bizde bayern degiliz. Kimi alirlar alsinlar total kalitede onumuze gecemezler gibi bir dusunce hic gercekci degil gecebilirler. Bazi mevkiler yemez osi gibi ama totalde bizden iyi bir kadro kurulamaz diye bir dunya yok he suan fenerin onumuze gectigini dusunmuyorum o başka

Boyle diye diye 10 yil gecti bir bk oldugu da yok..Adamlar 2 kez para cezasi aldi dalga gecer gibi 50ye greenwood cekiyor
Tam bir kepazelk.Daha yeni ceza almadımı bu şerefsizler.Arkadaş bu adamlar nasıl hala 40 -50 verebiliyor.Yıılık ücretler zaten inanılmaz boyutta .hepsini geçtim .Kadroları o kadar şişkin ki bunları göndernek falan inanılmaz zor.ve öok ciddi para harcamaları lazım.
Hacıosman denen onursuzun federasyon başkanı olduğu futbol ülkesinden ne beklersin ki.

Son dünya şampiyonu Arjantin diyorsun Messi'nin ayağına bakıyor,
Odegaard'lar vs var yine de Haaland varsa Norveç var
Yamal sakat sakat oynuyor diye İspanya bi türlü istediği oyunu oynayamıyor.

Neyse yani şunu demek istiyorum, bu takımın orta sahasına bir nevi Osimhen alınmalıdır. Bu takıma seviye atlatacak, ciddi kalite artışı sağlayacak şey artık 8 numaraya mı 10 numaraya mı bilemem ama bir nevi bu bölgenin Osimhen'inini almaktır.

Kante ve marul ile mi değiştirdi? Birini göndermeye çalışıyor
Onların eksik bölgesi defans kanat ve forvetti. Ake nekadar sağlam kalır bilmemde watkins Greenwood gelirse Bizim sağlam transferler yapmamız lazım fırsat transferi diye yaya kalacaz.

Biz iyi transferler yapalım çok tinlamam feneri

Ben de birşeyi merak ediyorum sence bunlar geç ama güzel transfer yapmak için mi bekliyor yoksa plansız, beceriksiz oldukları için mi ve daha çok tatil yapalım diye mi geç transfer yapıyor sürekli
4 senedir herhangi bir plan dahilinde gitmediklerinden, cok basliliktan is bilmezlikten ve bilmedigini hic bilmezlikten gec transfer yapiyorlar.

An itibariyle osimhen ve uğurcan haricinde net olarak rakibinden üstün olduğun bir yer yok

Bu sene Beşiktaş ve fenerin bizden daha hevesli olduğu net belli
1000029184.webp

Başkan singo rezaleti yüzünden tavır almış suç da bulamıyorum adama. Langır lungur koşturuyo diye 30m bonservis 5m yıllık ücret mi verilir bir adama keşke talibi çıksa da birilerine postalasak şu adamı
Vermeseydi yav hesap kitap da mı yapamıyor.
30 milyon bonservis çektiler diye thurama falan wow olmaz çeken adamlar gidip 30 milyon bonservisi 25 yaşındaki hiç bir şekilde lige etki etmemiş adama verdiler üzerine de 5 milyon maaş verdiler.

5 milyon maaşı da okan mı verdirdi. 2 ay adamın peşinden koşup mektup gönderip diğer fırsatları kaçırmasalarmış.
Bu adamın listede 1 tane oyuncusu yok heralde.
Kendisi şaşkaloz gibi2 sene önce 7 milyon bonservisi bir adet paraşüte verip 6 milyona done gibi bir cevheri almazken iyi. Okan da sen ne yaptın demez mi adama.

Ayrıca sane singo denkleminde sane daha skandal bir fiyaskoyla sonuçlanabilir. Birini daha yaşı 25 kuş taşa çarpar birinin ilgisini çeker sakatlanmaz zararsız saplarsın, diğerini kim çok isteyecek de göndereceksin.

Geri
Üst Alt