O zaman da dedim renkdaş çok iyi oyuncu olsa bile yanlış transfer çünkü biz bir beke asla 30 milyon gibi paralar vermemeliyiz çünkü bek idare edilebilecek bir mevki ve biz m.city değiliz. Üstelik orada iş yapan sallai varken ne gerek var. O parayla hem sağ beke hem stopere yedek olarak 2 topçu al
Doğru bek ve stopere 30m vermek yanlış

Sane ve kafaya takmak aynı cumlede gecmez keske 2 almanya macı izleseydin. Dunya kupasını kafaya takmayan adam super ligi mi takacak.
İcardinin yaptıgı sana sadece hoş olamayan durum gibi geliyuor olabilir de sokakta birilerine isim vermeden sor istersen soylesinler ne denir arkadasının karısını ayartan adama hem de evliyken.
Tecavuz zaten zorla olan bisey rıza ile olmuyor da adam aynı kadınla evli olduguna gore orada da dedigin gibi karsılıklı bir anlaşma var. Adamı savunmak derdim degil ama sanki biz etik olarak asla böyle seyleri kabul etmezmişiz gibi sov yapmaya gerek yok. Şahsını bilmem ama aynı adam bizim takıma gelse 2 golden sonra ona da bir sarkı bagırılırdı.
Rakipteki adamın iyi oldugunu kabul etmek kendi oyuncunu yermek olmuyor bu böyle bir denge degil.
Osimhen tek basına yetebilecek olsa gecen sene az daha rahat bir sampiyonluk yaşardık hatta antalya macında lang oyuna girmese su an baska seyler konusuyor bile olabilirdik.
Gecen sene de sane vardı, barsı vardı vs vs.
ha diosan diri bir yunus, kafaya takmıs bir sane, motive bir ilkay falan bunlar da güzel hayaller tabiki.
evli değildi, kız arkadaşıydı. Tecavüze rıza ile olan bir şey dedin ya muhabbeti keselim burada.

Transfer dönemi bittiğinde gereken olmamış ise zaten gereken neyse konuşulur da şuan rakiplere göre bakmak büyük hata. Evet gücleniyorlar, biz de transferi kapatmış değiliz. Bekleyelim.
Gerekirse beklenmesin de yönetime sallayan sallasın. Lakin burada kendi takımımızın topçusunu bu kadar kolay gömüp çöp demeyelim bir zahmet. Sane, Torreira, Sanchez gibi adamlar bir anda çöp çekilir oldu. Yok daha neler. Elimizdeki değerli oyunculara da böyle yokmuş gibi yapmak doğru değil.

Kalede iyiyim forvette iyiyim stoperde iyiyim bekte iyiyim ligin yerlilerinde iyiyim. Orta saha ve 10 numara elzem.

Nerdeyse 10. Yapacan takımı.

En iyi 2-3-4 kimmiş yav söyle bir bakayım. Gotunu bokladiginiz Abdülkerim gibi adamları olsa geçen sene şampiyondular o son dakika gollerini yemezlerdi.

Çok ezikliyorsunuz takımı mabadimiz arsa çıktığı için Tokat hepimize şart
Tam dedigin gibi adamlar da oraya Ake aldı zaten. Alabilirsen ama iyisinden alabilirsen tabiki yine sampiyonluk adayı olursun. Ama şu an takımda 10 yok, 6 yok, yedek kanat yok, yedek forvet yok, yedek stoper yok. Alırsan olursun adamlar aldı, alınca iyi deriz almayınca kötü. Alacak gibi gözükmüyorlar sorun o. Mevcut oyuncular tabiki iyi ama sanılan gibi ligin uber ustunde falan degil takım totalde.
Gecen sene buraya sizler yazıyordunuz bu takım boyle gitmez diye. Liverpool ve Juve ikinci macını, samsun, trabzon macını herkes izledi.

Sonki halinden mi eski fit olduğu halinden mi
G3-CdnnXoAA9aXf.webp

images.webp

fm 26'ya göre söylüyorum ukiciyi sadece Lemina'yı dinlendirmek için ŞL dönüşlerinde vs kullanırım gibi

Bunlar dışında 10 numara kabul etmiyorum

Bruno fernandes
Olmo
Brahim Diaz
Enciso
burada en olasılığı yüksek olan olmo gibi duruyor sanki.

Biri geri döndü ve çok maliyetli olur diğer ikisi de dk'da kendini buldu ki bulacağı belliydi mal gibi fırsat kaçtı istesek de.

Hep böyle olmadı.Osimen bir piyangoydu..
Başımızdakilerin ne kadar iş bilmez olduklarının hiç farkında değilsiniz.
çıkan haberlerede bakınca gene doğru bir transfer sesonu eksiksiz bir transfer sezonu geçirmeyeceğimiz apaçık ortada.Gene çorbaya çevirecekler sezonu.Gene başarı oranı düşük bir transfer sezonu geçireceğimiz aşikar.Hiç umutlanamıyorum.
Çok başarılıyız yaa eldeki süper starlara bir tane teklif yok.Kiralıkları üç kuruşa bile almak istemiyorlar oynadıkları klüpleri.
Bunları görüp utanırlarmı yok.Galatasaray kimin umrunda ki..
Yönetimin ne olduğunun farkındayım ama Galatasaray'ı da biliyorum artık Galatasaray başarısız ortamda ses çıkarılmayacak düzeni çoktan geçti. Başarısız olmayı göze alacak olan varsa sonucuna da katlanır.

Kalede iyiyim forvette iyiyim stoperde iyiyim bekte iyiyim ligin yerlilerinde iyiyim. Orta saha ve 10 numara elzem.

Nerdeyse 10. Yapacan takımı.

En iyi 2-3-4 kimmiş yav söyle bir bakayım. Gotunu bokladiginiz Abdülkerim gibi adamları olsa geçen sene şampiyondular o son dakika gollerini yemezlerdi.

Çok ezikliyorsunuz takımı mabadimiz arsa çıktığı için Tokat hepimize şart
Kimse de demiyor geçen sene bu takımın son haftalarda bu kadar düşmesi acaba CL'de son 16'ya kalma gibi bir başarı göstermiş olmasından kaynaklanıyor olabilir mi diye? CL'de son 16 yapan takımın Osimhen harici tüm oyuncularına çöp çekiliyor inanılmaz bir durum.

Biri 5 biri 13 senedir sampiyon olamiyor. Birakinda saldirsinlar oraya buraya. Biz kendi isimize bakmaliyiz. Ligin ilk macina gereken takviyeler gelmediyse yakin yikin. Simdi yakmak icin erken, tabi biraz baski yapilabilinir iṣi gevṣek tutmamak icin

bu arada gerçekten Jelert olayında olduğu gibi yönetimin "gereğinden fazla" paniğe kapılıp saçma transferler yapmasından da endişe ediyorum

tadında bi ayar vermek gerekiyordu bence verildi, daha da üstüne gitmek şuan manasız

Bjk trossardı alırsa bence greenwooddan daha fazla iş yapar. Greenwoodun uyum sorunu disiplinsizlik vs yaşama ihtimali var ama Trossardın yok. Bu adam büyük katkı sağlamazsa çok şaşırırım arsenalda da belçika milli takımında da ne zaman izlesem iş yapıyor adam 10 üzerinden 7nin altına düştüğü maç neredeyse yok bjk nasıl alabiliyor hala inanamıyorum.

Geri
Üst Alt