Biri 5 biri 13 senedir sampiyon olamiyor. Birakinda saldirsinlar oraya buraya. Biz kendi isimize bakmaliyiz. Ligin ilk macina gereken takviyeler gelmediyse yakin yikin. Simdi yakmak icin erken, tabi biraz baski yapilabilinir iṣi gevṣek tutmamak icin
Şöyle bir anektot veriyim, okan hocayla sezon başı kamp yapmayan oyuncular sakatlığa meyilli oluyor.

İki kişi karşılıklı rıza ile bir şey yaşamışlar. Yaptıkları yanlış mı? Evet. Kadın ve erkeğin yanlışı. Diğer tarafta rızası olmayan birine tecavüz var. Afedersin ama ikisini benzer şeymiş gibi anmak saçmalıktan başka bir şey değil.
Kendi takımındaki oyuncuları değersizleştirmenin de alemi yok. Bu sene Afrika kupası da yok.
Mevzu iki seyi birbiri ile karsılastırmak degil mesela bizim bir etik kodumuz var yayınlarmıs benim bilmedigim
Tecavuzden yargılanmıs ise olmaz ama baskasının karısını ayarttıysa o sorun degil gibi.
Demeye calıstıgımı anlatamadım heralde ya da siz carpıtmak istiyorsunuz.
Greenwoodu biz istemezdik cunku etik degil demek bana biraz hikaye geliyor.
Sane olmasa biz alacak olsak taraftarın % 95 i adam kadınla evlenmis kadın demekki affetmis banane derdi.
Nitekim İcardi icin bize PSG de gol attıgında sözlükte hakkında yazılanlara aç bak. Sonra geldi canımız cigerimiz aşk adamımız dedik.
Bu işler böyle gercekleri kabul etmek lazım.

Kimse de demiyor geçen sene bu takımın son haftalarda bu kadar düşmesi acaba CL'de son 16'ya kalma gibi bir başarı göstermiş olmasından kaynaklanıyor olabilir mi diye? CL'de son 16 yapan takımın Osimhen harici tüm oyuncularına çöp çekiliyor inanılmaz bir durum.
Ayrıca teknik heyetin de şapşallığı söz konusu doğru zamanda doğru oyunculara yer veremiyor gereksiz bir korku var üzerinde, yönetim bazında da devre arası asprilla yerine daha nokta bir oyuncu kiralayabilirdik en azınan sara'nın katlanmasına engel olacak bir hamle olsa farklı bir son olurdu.
Langın da parmak sakatlığıyla düşüşü başladı o da ayrı bir sorun.
Osimhenin de kol kırıklığı yaşadığı çok çabuk unutuluyor.

geçen sene bütün kupaları vermeye talip olan günay isimli şahsın yerine doğan alemdarı almamak hangi zeka ürününün parçası acaba
Geçen sezon Doğan'ı izleyen herhangi birisinin zekası. 3 maçta oynadı 3'ünde de kötüydü kendisi. Elinde hali hazırda ondan çok daha iyi bir kaleci var Jankat diye. Günay gitmeli onda hem fikiriz ama Doğan'ın kendisinden bir artısı yok.

Neyse greenwood çok masum
HMuyZoVXoAELmal

basına yalan haber yaptırıyorlar baskı olmasın diye, yok dursun özbek talimat verdi falan geçiniz abi, 2 aydır ne yapıyorsunuz kardeşim yeter artık ya, yaptığınız transfer hazırlığı Lesley Ugochukwu'ya opsiyonlu kiralama teklifi yapmak mı yani buna mı hazırlandınız allah belanızı versin ya

Gitsinler Brahim Diazı ikna etsinler hem sağ kanat hem 10 numara oynar yaşı da uygun 4-5 sene üst seviye katkı verir.

Geri
Üst Alt