Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.576
- 48.045
- 4.933
Yine pahalı yav çok maaşı vardır bu da bizim filtreye takılır mis gibiOkan hocam enzoyu pahali ve almasi zorken istedi, simdi kolayken istemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine pahalı yav çok maaşı vardır bu da bizim filtreye takılır mis gibiOkan hocam enzoyu pahali ve almasi zorken istedi, simdi kolayken istemez.
Kel başa şimşir tarakhepsini geçtim o paraya Şimşir i biz almalıydık
Ligde de 3 attik öyle bakarsaKupa maçında 2 tane yedik bu kadroyla jakobs yoktu.
Kanta guendizi bizim orta sahanın üzerinden geçti. Sanchezi ben çok beğeniyorum ama ake shkriniar da o Sanchez apodan geride değil
Ortada bir nöbet mi var.transfer dışında herşey oluyor bizde hocamiyi nöbetler dostlar
İşte osimhen uğurcan effectLigde de 3 attik öyle bakarsa
Kesinlikle doğru, yaşına göre çok olgundu, gelinen noktada hiç gelişemedi.
Berk Kızıldemir 3 yıl önce acayip potansiyeldi, hiç geliştiremedik.
Pandemide zaten 1 sene idman yapmadılar, 2 senedir de yıkılacak Florya’da devam ediyorlar.
Altyapıdan rotasyon oyuncuları bile çıkaramıyorsak onca yeni saha yapmaya, tesis yapmaya ne gerek varki
Ligde de 3 attik öyle bakarsa
Niye sadece taraftara özel mi olacak sucuklar üstad? Rakiplere de sucuğu tattırmak lazımaltyapıyı kapatıp yerine sucuk ekmek standı koysak daha çok iş yapar hem taraftar da faydalanır
Birak da trnin en iyi kaleciai ve forveti effekt yapsin rts. Febenin en iyi 2topcusu olmasin da görelim bize karsiİşte osimhen uğurcan effect