- 1 Haziran 2015
- 27.509
- 19.089
- 2.148
böyle olursa sane kulübeye düşerCan'ın üstüne 1 tane daha 10no bakıyorlarsa demekki Can'ı sol açıkta da değerlendirecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle olursa sane kulübeye düşerCan'ın üstüne 1 tane daha 10no bakıyorlarsa demekki Can'ı sol açıkta da değerlendirecek
Nöbet aksın da bunu kapatıp KAP gelecek nöbeti açayım diye bir düşüncen mi var?1+1 neymar JR![]()
![]()
Son dünya kupası maçında rezalet görünüyordu. Öyle bir konuşuyorsunki sanki manu ile şampiyonluğa koştu, sadece fizik olarak biraz zayıflamış okadar. Brezilyanın ortasaha rotasyonu fakir bir durumda şuan.Bitik dediğin Casemiro'yu hiç izlemedin di mi bu sene PL'de? İzlesen bitik demezdin çünkü.
legenzon nasil mustafaböyle olursa sane kulübeye düşer
Lemina nın benzini yetmeyeceği için o kendi kendisini kesecek ama genel olarak bu yorun üzdü reis.Lemina>Ugochukwu sezon içinde herkes şahit olur, inanılmaz potansiyeli olan ama Chelsea döneminden beri her saniye geri giden, bir oyuncu alıyoruz maalesef, ben yanılmayı çok isterim ama sezon içinde herkes şahit olacak Lemina'yı kesemez ancak rotasyonunu oluşturur Lemina kalırsa tabi ki.
Sakatlanmiyor iste zaten rts kotu anlamda koymadım kiSağlam Singo aldık 1 senede paket oldu biraz şans işi belki hiç sakatlanmaz.
net 11 diye bir şey yok geçen sene rotasyon sorunu çok yaşadık herkes oynar bir şekildeböyle olursa sane kulübeye düşer
Niye herkes ardından anlıyor2 sene önceki şeyi niye paylaşıyorsunuz bu adamlar bionik robot mu olmalıydı doğuştan?
Ama Ardam Neymar pembe değil esmeraniden gelecek neymar ve icardi kapı
Aşkın Olayım..
hayir oraya baba lazimCan uzun 10 numara konusunda cidden size çok güven veriyor mu Allah için ?
Bana çok güven vermiyor